Cursus Bevallen

Lijkt het jou leuk om stellen voor te bereiden op een van de mooiste maar tegelijk spannendste gebeurtenissen uit hun leven? Dat kan! Als jij cursusleidster wordt bij Cursus Bevallen ga jij er voor zorgen dat jouw cursisten vol vertrouwen de bevalling tegemoet zien, jij gaat het verschil maken!

Cursus Bevallen is op zoek naar echte mama ondernemers; vrouwen die naast mama zijn ook aan de slag willen als zelfstandig onderneemster!

Cursus Bevallen biedt jou de mogelijkheid om na de opleiding gelijk aan de slag te kunnen zodat jij zelfstandig een groeps-, privé of 1 daagse cursus kunt geven. Na het succesvol afronden van de intensieve opleiding wordt de website aangepast met jouw gegevens, jouw folders worden gedrukt en jij kunt aan de slag in je eigen regio. Cursus Bevallen zorgt er voor dat je vindbaar ben op internet en zelf dien je contact te leggen met verloskundigen, ziekenhuizen en andere partijen in jouw regio die iets voor jou kunnen betekenen. Ook zou je kunnen deelnemen aan beurzen, hier ben je helemaal vrij in.

 

Welke voorwaarden stelt Cursus Bevallen:

  • Cursus Bevallen vindt het belangrijk dat je weet waar je het over hebt, daarom is een voorwaarde om de opleiding te starten dat je zelf bevallen bent. Dit kan op de natuurlijke manier of dmv een keizersnede.
  • Ondernemerschap zit in je bloed, je kunt niet stil blijven zitten want in dit vak heb je bijna geen terugkerende klanten.
  • HBO denkniveau, het is fijn als je kunt schakelen tussen verschillende niveau’s tijdens de cursus
  • Ook is het erg prettig als je empatisch vermogen goed ontwikkeld is, helaas zul je ook minder goede zwangerschappen tegen komen
  • Je hebt de mogelijkheid de cursus thuis te geven, belangrijk is dat je partner hier 100% achter staat. Hij zal de cursusavonden waarschijnlijk boven zitten. Ook ben je bereid om in het weekend te werken.
  • Je woont niet dicht bij een andere Cursus Bevallen franchise nemer in de buurt (straal nader te bepalen)
  • Een vooropleiding of ervaringen vanuit de gezondheidszorg is fijn maar geen vereiste.
  • Het allerbelangrijkste is dat je passie hebt voor dit vak!

 

Spreekt bovenstaande je aan en ben je benieuwd hoe jij kunt starten? Mail vrijblijvend jouw gegevens naar kim@cursusbevallen.nl en zij zal je meer informatie sturen over de opleiding en de franchise formule.

Regio Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Groningen

Vrolijke groet,
Kim Antons
M: 06- 24213092
W: www.cursusbevallen.nl

 

De FranchiseAdviseur adviseert Cursus Bevallen bij het ontwikkelen van de franchiseformule.

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

 

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De Franchise Adviseur