Curves

Curves is ‘s werelds grootste fitness franchise voor vrouwen met clubs over de hele wereld. Deze franchiseformule bestaat al sinds 1992 en is de uitvinder van de 30 minuten circuittraining voor vrouwen. Bij Curves traint u altijd onder begeleiding van een coach. Samen met andere vrouwen doet u een “total body work-out” in 30 minuten! Ook bieden zij een voedingsprogramma aan waarin de sporter fitnesstraining combineert met persoonlijke weekmenu’s en coaching.

Curves zoekt franchisenemers

Voorafgaand aan de opening van een eigen Curves club biedt het hoofdkantoor de franchisenemers een training aan. Tijdens deze training krijgt de franchisenemer handvatten voor het openen van een club. Curves helpt de franchisenemer bij het vinden van een locatie en het verhogen van de maandelijkse omzet. De franchiseformule maakt gebruik van het ideale businessmodel: het maandelijkse abonnement. Hierdoor is de cashflow consistent en makkelijk te voorspellen.

Curves helpt de franchisenemer zijn of haar tijd efficiënt te besteden. Het systeem heeft succesvol bewezen dat leden zeer betrokken blijven en maandelijks terug blijven komen. Hierdoor houdt de franchisenemer meer tijd over voor wat echt belangrijk is: het laten groeien van de eigen franchiseonderneming. Daarnaast heeft uw investering in de formule een beperkt risico.

Doelgroep van franchiseformule Curves

Getest en bewezen

Curves heeft een systeem dat werkt, van begin tot eind. Van het vinden van de clublocatie tot het verhogen van de maandelijkse omzet. Curves geeft u als franchisenemer toegang tot dezelfde structuur, middelen en expertise die de bestaande clubs tot een succes maken. Curves is een zeer sociale ervaring voor leden. Dit zorgt ervoor dat de leden graag vriendinnen mee nemen naar de club. Hierdoor is ieder lid zelfs nog meer waard dan haar eigen lidmaatschap.

Kans

De grootste bevolkingsgroep van Nederland is de doelgroep van deze succesvolle formule:  vrouwen die willen werken aan een gezonde levensstijl, sterker willen worden en niet uren achter elkaar willen sporten. Tevens is de bewustwording omtrent sport en gezondheid steeds groter aan het worden door de huidige ontwikkelingen. 2,7 miljoen mensen in Nederland zijn al lid van een fitnesscentrum. Toplocaties zijn voldoende beschikbaar midden in het hart van de Curves doelgroep.

Meer informatie

Heeft u ervaring met leidinggeven en/of het ondernemerschap en wilt meer informatie over deze formule? Stuur ons vrijblijvend een mail of bel met 085 – 401 1699. Wij vertellen u graag meer en bij serieuze interesse brengen u graag in contact met deze franchisegever.

 

terug naar franchise overzicht

Facts & Figures

  • 29 locaties in Nederland
  • 1 miljoen work-outs per jaar

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.