Cygnus

Cygnus verzorgt het complete financieringsproces voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Vanaf de aanvraag tot en met het beheer bent u bij hen aan het juiste adres.

Geschiedenis

Het bedrijf is in 2016 opgericht door de heren Jan Hodzelmans en Leon Brouns. Beide oprichters zijn ervan overtuigd dat het financieren van MKB-ondernemingen een vak is, en ook altijd een vak zal blijven. Omdat zij inzagen dat zowel ondernemers als geldverstrekkers behoefte hebben aan vakbekwame en betrouwbare adviseurs, hebben zij Cygnus opgericht.

Intermediair

Inmiddels is Cygnus uitgegroeid tot een landelijk opererende franchiseorganisatie. Met ervaren en betrouwbare adviseurs en geldverstrekkers. Het doel van Cygnus is het vinden van een verantwoorde financiering voor een de onderneming. Een financiering die niet alleen die op korte termijn goed is, maar waar de ondernemer ook in de toekomst tevreden over is. De adviseurs van Cygnus houden bij hun advies dan ook niet alleen rekening met de korte termijn belangen van de ondernemer en de geldverstrekker, maar zeker ook met belangen op lange termijn. Hiermee onderscheiden zij zich van andere intermediairs.

Toekomst

Cygnus heeft zich in de afgelopen jaren steeds verder geprofessionaliseerd zodat de balans, tussen alle partijen en alle belangen, gewaarborgd kan blijven. Samen met de franchisenemers voorzien zij de MKB-bedrijven van een betrouwbaar en deskundig financieel advies. Dus bent u een gemotiveerde zelfstandig financieel adviseur? En heeft u betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan? Dan is Cygnus wellicht de franchisegever waar u naar op zoek bent. Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over deze aantrekkelijke samenwerking.

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur