De Comafin Groep

De Comafin Groep is een franchiseorganisatie die meerdere winkelformules in Nederland heeft. Zij ondersteunen en begeleiden de aangesloten ondernemers volledig bij hun bedrijfsvoering.

Franchiseformules in de woonbranche

Deze formules zijn actief in de woonbranche en onderscheiden zich onderling in assortiment, doelgroep benadering en marktdifferentiatie. Door bij diverse fabrikanten en leveranciers collectieve afspraken te maken voor de gehele groep, bieden zij de aangesloten ondernemers uitstekende marges en inkoopvoordelen.

Toegevoegde waarde van de formule

Daarnaast is De Comafin Groep expert op gebied van marketing en klantbenadering. Per formule hebben zij zeer geavanceerde marketingtools ontwikkeld waarbij de focus ligt op e-commerce. Dit doen ze landelijk maar zijn vooral toegespitst op de regionale aangesloten ondernemer. Zo maken ze per ondernemer marketing maatwerk in zijn/haar regio waarbij ze de juiste klant met hem/haar in contact brengen. Tenslotte ondersteunt De Comafin groep de aangesloten ondernemers op gebied van rendement(verbetering), faalkostenvermindering en planning.

Alle bij de Comafin Groep aangesloten ondernemers zijn collectief lid van branchevereniging Inretail en zijn CBW-erkend.

Aangesloten formules

De franchiseformules die zijn aangesloten bij De Comafin Groep zijn Thuisin, Woninginrichting-Aanhuis.nl en Dé Woonspecialist. Meer over deze formules leest u op de desbetreffende formulepagina’s. Mocht u nog meer informatie willen over één van deze formules of over De Comafin Groep, neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 – 78 78 474op of stuur ons een e-mail.

terug naar franchise overzicht

    Daag ons uit

    Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

    Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur