De Röntgendokters

De Röntgendokters is een formule voor diagnostische centra ontwikkeld door radiologen vanuit de ambitie om toegankelijke zorg, hoge kwaliteit en service waarbij de zorgconsument centraal staat, samen te laten komen.

Het is een volledig-door de overheid- op kwaliteit gecontroleerde en goedgekeurde keten voor radiologische diagnostiek. De onderzoeken die het meest door de huisarts worden aangevraagd, worden door de Röntgendokters aangeboden. Dit zijn onder andere röntgenfoto’s, echo’s, botdichtheidsmeting, ECG en bloedonderzoek. De cliënt kan hier met een verwijsbrief van de huisarts zonder afspraak terecht.

Het onderzoek wordt door de zorgverzekeraar vergoed. De kosten die gerekend worden voor een onderzoek zijn lager dan hetzelfde onderzoek in het ziekenhuis. Dit komt door kosten- en tijdsefficiëntie keuzes te maken. Doordat er minder kosten worden gerekend, betaalt de cliënt minder eigen risico. De uitslagen en beelden van de beeldvormende onderzoeken en de ECG’s zijn binnen 2 uur bekend bij de huisarts in het Huisartsen Informatie Systeem (HIS). Cliënten hebben ook zelf de beschikking over het verslag en de beelden van hun onderzoek op hun smart phone, tablet of pc door middel van een inlogcode.

In november 2017 won Röntgendokters de Breda Startup Award 2017. De jury roemde de onderneming om haar innovativiteit, lage kosten en klantvriendelijkheid. Doordat de foto’s niet in een ziekenhuis gemaakt hoeven te worden zijn ze ook nog eens goedkoper, voor zowel de patiënt als voor de maatschappij. Dat gaf voor de jury de doorslag.

https://www.rontgendokters.nl/

De kwaliteit van de Röntgendokters zit vooral in;
– Gekwalificeerd personeel;
– Moderne apparatuur;
– Het keurmerk;
– Expert panel.

Er wordt in de komende periode toegezien op een landelijke uitbreiding.

De FranchiseAdviseur begeleidt de Röntgendokters bij de uitvoering van de franchiseformule. Wilt u deel uitmaken van deze zorgketen waarin service en controle bij de zorgconsument een prominente rol speelt? Neem dan contact op met De FranchiseAdviseur via 040-7878474 of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

terug naar franchise overzicht

    Daag ons uit

    Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

    Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur