De senioren Verhuizer

Verhuisbedrijf De Senioren Verhuizer levert de volgende diensten:
(inter)nationale verhuizingen, inboedel opslag, projectverhuizingen, liftverhuur, transport.

Erik Koeter, directeur, licht toe:

“Ons bedrijf is dé specialist voor uw verhuizing en dat bewijzen wij door onze aanpak en mogelijkheden. Tevens geldt bij ons `afspraak is afspraak`; zwart op wit vastgelegd”.

Het is mogelijk uw hele verhuizing door ons te laten verzorgen inclusief alle denkbare werkzaamheden die u tegenkomt bij een verhuizing.Ook bieden wij de oplossing indien een bewoner is komen te overlijden en de woning vrij gemaakt moet worden.

Een verhuizing is vaak een emotionele gebeurtenis en ook daar houden wij rekening mee. Onze standaardservice is het weer huiselijk maken van uw nieuwe woning. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan: het aansluiten van uw televisie, het gebruiksklaar maken van uw wasmachine en de wasdroger, het ophangen van uw schilderijen enz. enz., zodat u na de verhuizing meteen de draad kunt oppakken. Hiervoor bieden wij onze eigen handy-man aan.

Naast het ‘gewone verhuiswerk’ verricht De Senioren Verhuizer de volgende werkzaamheden.

  • Schilderwerk
  • Behangen
  • Stoffering
  • Oude vloerbedekking verwijderen
  • Oude woning veegschoon opleveren
  • Woning ontruimen
  • Verhuislift verhuur
  • Handy-man
  • Inboedelopslag

De Senioren Verhuizer onderscheid zich door het aanbieden van een speciaal Senioren Verhuispakket.

De markt voor senioren in het algemeen wordt steeds groter. De diensten en producten vragen om andere benadering. Zo ook bij verhuizingen en alles wat daarbij hoort.

De Franchise Adviseur begeleidt De Senioren Verhuizer om deze specialisatie in de markt te zetten. Wij stellen een plan van aanpak op zodat een professioneel, betrouwbaar en landelijk opererende formule ontstaat waar senioren niet omheen willen wanneer zij of familieleden te maken krijgen met verhuizing of woningontruiming.

www.deseniorenverhuizer.nl

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De Franchise Adviseur