Dé Woonspecialist

Van de vloer tot aan het plafond, Dé Woonspecialist staat voor vakwerk van A tot Z.  Dé woonspecialist heeft mooie en praktische oplossingen en zij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die met zorg zijn uitgekozen. De missie van deze franchiseformule is om van ieder huis een sfeervol thuis te maken.

Dé Woonspecialist zoekt franchisenemers

Dé Woonspecialist is altijd op zoek naar nieuwe franchisenemers. Deze nieuwe Woonspecialisten hebben de volgende kenmerken:

Je hebt je sporen verdiend in de woninginrichtingswereld. Klanten kennen jou al jaren als “Woninginrichter Willem Willemsen uit Willemstad”. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze franchiseformule dé keuze voor jou!

Franchiseformule Dé Woonspecialist

Uniek marketing pakket voor franchisenemers

Je maakt deel uit van een sterk netwerk met ruim 50 dealers terwijl je je eigen naam en historie hoog in het vaandel houdt. Jij bent immers de “local hero”.

Je kunt bij Dé Woonspecialist putten uit een geselecteerd assortiment vloeren, traprenovatie, raamdecoratie en gordijnen. We bieden je een uniek, op jouw situatie afgestemd marketing pakket.

Franchise informatie

Geïnteresseerd in een vertrouwelijk gesprek met deze franchiseformule? Bel Niek Rongen of Ronald Somford (0547-286030).  Voor meer informatie over franchise kun je contact opnemen met ons op 085 – 401 1699. Wij helpen u graag op weg.

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.