DeMooiKrant

160111 Knipsel website

Sinds 2010 is DeMooiKrant een uniek mediaconcept van nieuwsvergaring op lokaal niveau. Het begon in Sint-Oedenrode als DeMooiRooiKrant, maar terwijl dit meer en meer aan populariteit won werd het concept ook in andere dorpen uitgerold op franchisebasis.

DeMooiKrant is een lokale krant die wekelijks huis-aan-huis wordt verspreid, maar daarnaast is aan de krant ook een website gekoppeld. DeMooiKrant onderscheidt zich van haar lokale concurrenten door een echte focus op de lokale samenleving. Dit komt tot uiting in de inhoud en uitstraling van de krant. De krant wordt professioneel gemaakt met oog voor journalistieke beginselen, maar tegelijkertijd is het nieuws heel erg ‘dichtbij’ en ‘human interest’. Terwijl een groot deel van de samenleving aangeeft de krant als nieuws of ontspanningsmiddel steeds minder interessant te vinden, bewijst het concept van DeMooiKrant op moderne wijze het tegendeel. Internet wordt benut in de vorm van een digitale editie en een specifieke website.

Door het hoge ‘human interest’ gehalte komt DeMooiKrant het beste tot haar recht in dorpen als zij een meer dan gemiddelde betrokkenheid heeft met de leefgemeenschap waarin men verschijnt.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden binnen deze franchiseformule, dan kun je contact opnemen met Bas van Turnhout of Jeroen van de Sande via info@demooikrant.nl

DeMooiKrant heeft De FranchiseAdviseur gevraagd om een digitaal handboek te ontwikkelen om zo de onderlinge communicatie tussen de franchisegever en de franchisenemers te optimaliseren.

Is uw interesse gewekt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en De FranchiseAdviseur neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De Franchise Adviseur