DierenDokters

DierenDokters dierenklinieken; de dierenarts met passie voor zorg!

Als trotse en bezorgde huisdierenbezitter gunt u natuurlijk uw huisdier het allerbeste, zeker wanneer het om de gezondheid van uw huisgenootje gaat. Uw keuze voor uw dierenarts of dierenkliniek is dan ook terecht een kritische. U wilt een dierenarts die u en uw huisdier alle aandacht geeft, de best mogelijke diergeneeskundige zorg levert, u goed uitlegt wat er aan de hand is en u een duidelijk en eerlijk advies geeft.

En dat is precies waar elke DierenDokters dierenkliniek voor staat; kwaliteit, service en aandacht!

Bij een DierenDokters dierenkliniek treft u dan ook altijd een dierenarts met passie voor zorg én voor huisdieren. In goede tijden helpt DierenDokters u graag uw huisdier zo lang mogelijk gezond te houden. Dat doen zij door u te voorzien van de beste adviezen en preventieve gezondheidsprogramma’s. Komt uw huisdier in slechtere tijden terecht dan zijn zij optimaal uitgerust om de best mogelijke zorg te leveren.

Kortom, zorg voor dieren, een dierenleven lang!

De Dierendokters heeft inmiddels 15 vestigingen.

De samenwerking met De FranchiseAdviseur omvat advieswerkzaamheden ter ondersteuning van de verdere professionalisering van de formule.

Franchise informatie DierenDokters

www.dierendokters.com

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.