Doppio Espresso

In 2006 schreef Peter van Eijl zijn plan voor een espressobar die hoogwaardige koffie bereikbaar kon maken voor het grote publiek. het plan werd een boekwerk en de basis voor een nieuw concept: Doppio Espresso. De naam heeft twee bijzondere betekenissen voor de eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh. Ten eerste omdat wij als “Doppio Espresso” overtuigd zijn en aantoonbaar mogelijk maken dat de dubbelshot extractie superieur en stabieler is dan de enkelshot. Daarnaast was het een aloude traditie om met de broers tijdens de roadtrip na het passeren van de Italiaanse grens een caffè doppio (doppio espresso) te drinken.

 

Doppio Espresso is niet alleen een Italiaanse naam, maar heeft ook sterke banden met het land. De huismelange wordt er nog steeds ambachtelijk gebrand en de theemelanges worden er gecreëerd. Daarnaast komen ook vele vleeswaren uit Italië. Door de nauwe samenwerking met koffiebranders en theemelangeurs kunnen zij de kwaliteit en versheid van hun producten controleren/garanderen/waarborgen. Ze bezoeken dan ook met regelmaat Italië om met hun leveranciers te overleggen en om inspiratie en ideeën op te doen (en om te genieten) van de Italiaanse koffiecultuur.

Jonge Ondernemersprijs

In 2010 zijn ze de trotse winnaar geworden van de Jonge Ondernemersprijs. De jury sprak lovend over Doppio Espresso vanwege hun visie, durf en doorzettingsvermogen. In relatief korte tijd is Doppio Espresso een kwaliteitsmerk op de koffiemarkt geworden. Een prestatie waar zij erg trots op zijn en hun motiveert …

De beste zijn in kwaliteit, service en beleving. Dat is waar de eigenaren van Doppio Espresso voor staan. Zij werken met passie en toewijding, in alles wat ze doen. Zo hopen ze hun gasten de beste koffie-ervaring te laten beleven. Kwaliteit vertaalt zich niet alleen naar de producten maar ook naar de service en de inrichting. Zij streven naar een totaalbeleving voor de gast en willen als merkbeleving diepe indruk maken op de gasten en voorbijgangers. Dit alles kunnen ze natuurlijk niet alleen. Samen met hun franchisenemers, collega’s, partners en vrienden maken ze dit mogelijk onder de noemer Doppio Espresso.

Voor de toekomst hebben zij een duidelijke visie voor ogen; een onderscheidend merk gebouwd op passie met respect voor grondstoffen en ambacht. Ze willen hun gasten meenemen in een unieke smaak- en service beleving, waarbij ze gebruikmaken van mooie, verse en natuurlijke producten. Zij hopen dat u hier net zo van geniet als zij…

Na de eerste vestiging in 2007 telt Doppio Espresso inmiddels, naast een flink aantal eigen vestigingen, maar liefst 28 franchisevestiging. Dit aantal zal de komende jaren nog volop verder worden uitgebreid.

Wilt u meer weten over Doppio Espresso, klik hier om een kijkje te nemen op hun website of neem contact met ons op via 085 – 401 1699 of middels onderstaand contactformulier.

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.