Eye Wish Opticiens BV

Eye Wish Opticiens is een sterk groeiende optiekketen. Om onze groei verder vorm te geven, komen wij graag in contact met commerciële gemotiveerde opticiens die zich kandidaat willen stellen als franchisenemer. Je weet klanten aan je te binden door je persoonlijke kwaliteiten en je weet doelen te vertalen in concrete acties. De organisatie geeft ondersteuning op het gebied van marketing, maar ook advies en begeleiding om je eigen zaak verder te ontwikkelen .

Eye Wish Opticiens als werkgever

Eye Wish Opticiens heeft ruim 240 optiekzaken in heel Nederland. Met bijna 1000 medewerkers zorgen wij iedere dag voor een goede sfeer, dienstverlening en de nieuwste trends in de winkel. Bij Eye Wish Opticiens vinden wij dat iedereen er goed uit kan zien met een bril. Onze deskundige medewerkers leven zich in en zien wat het beste bij de klant past. Zo kijken zij bijvoorbeeld niet alleen of een montuur goed staat, maar ook of deze past bij de levensstijl van de klant. Onze professionals weten daarnaast alles van de laatste trends en besteden veel persoonlijke aandacht aan de klant.

Als werkgever stimuleren wij onze medewerkers om het beste uit zich zelf te halen, onder andere door het aanbieden van opleidingen (zowel commercieel, vaktechnisch als management) en het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden. Zo kun je bij Eye Wish Opticiens in relatief korte tijd doorgroeien tot vakbekwaam opticien of contactlensspecialist, maar ook tot bedrijfsleider als je leidinggevende ambities hebt.

De geschiedenis van Eye Wish Opticiens

Eye Wish Opticiens heeft meer dan 75 jaar optiekervaring en is ontstaan uit zelfstandige kwaliteitsopticiens. In 1934 begon Roel Groeneveld een optiekwinkel in het centrum van Dordrecht. Na de oorlog bouwde hij zijn bedrijf stap voor stap uit tot een keten van opticiens in verschillende delen van het land. De meeste groei kwam voort uit de overname van zelfstandige opticiens, die vaak hun oorspronkelijke naam nog lange tijd behielden.

In 2001 verkocht de familie Groeneveld al haar activiteiten aan de investeringsmaatschappij HAL, die ook eigenaar is van veel andere optiekbedrijven in Europa. Alle winkels werden in 2002 omgedoopt tot Eye Wish Groeneveld. In de jaren daarna bleef het bedrijf groeien. Na de overname van Het huis Opticiens in 2012 is de naam veranderd in Eye Wish Opticiens.

Franchisenemer bij Eye Wish Opticiens

De medewerkers van Eye Wish Opticiens zijn professioneel, energiek, eigentijds en hebben passie voor de klant en voor het vak. Samenwerking en collegialiteit zijn essentieel, omdat we voornamelijk met kleine teams werken aan het behalen van de doelstellingen en tevredenheid bij de klant. Daarom zijn we continu op zoek naar de juiste samenstelling van collega’s qua kennis, ervaring, vaardigheden en persoonlijkheden.

Eye Wish Opticiens is op zoek naar ambitieuze en gemotiveerde franchisenemers. Ondernemers met ambitie. Ben jij een commercieel ingestelde opticien, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met je.

Ook Eye Wish Opticiens op je winkelraam? Mail dan voor meer informatie naar de heer J. Wapstra, Franchise & Expansiemanager op jwapstra@pearlebenelux.com.

De FranchiseAdviseur werkt samen met Eye Wish Opticiens BV. Wij adviseren directie en begeleiden de franchisevereniging om te komen tot verdere professionalisering van de formule.

Indien u meer wilt weten over deze formule neem contact op met De FranchiseAdviseur via de mail.
Of bel ons rechtstreeks op 085 – 401 1699

 

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.