Fit20

Een internationale en innovatieve franchise formule

Fit 20…

… is een Nederlands bedrijf. De eerste fit20 studio opende in 2009 in Zwolle. Inmiddels zijn ze op weg naar 100 studio’s in Nederland. In oktober is de vijfde fit20 studio in België geopend en de eerste fit20 studio in de UK. In de nabije toekomst zullen naar verwachting ook in meerdere landen studio’s worden geopend.

… ontving meerdere prijzen en nominaties, zoals de Innovatieprijs in 2014, de FD Gazelle prijs in 2015 en de finale nominatie van de EY Entrepreneur of the Year 2015.

… heeft een eigen opleiding voor haar franchise ondernemers en haar personal trainers, de fit20 Academy.

… is een franchise organisatie. Iedere fit20 studio heeft een eigen franchise ondernemer. Vaak werken in een fit20 studio meerdere personal trainers. Op dit moment werken er ruim 200 mensen onder de fit20 paraplu. De franchisegever is gevestigd in Hattem. Daar werken 11 mensen full- en parttime.

… is bij een aantal multinationals dé in-house oplossing (fit20@work) voor vitaliteit en fitheid van het personeel. Zo hebben Ahold, Randstad, Siemens, TWB thuiszorg, Yokogawa en Heerema een inpandige fit20 studio. Sommige bedrijven, zoals Twynstra Gudde en ALLSAFE Mini Opslag, trainen bij bestaande studio’s met bedrijfskortingen.

fit20 actiefoto

 

Zelfstandig ondernemen binnen een franchise samenwerking

Wil jij voor jezelf beginnen en je toekomst in eigen handen nemen? fit20 is een internationale en innovatieve franchise formule van Nederlandse bodem. Veel franchise ondernemers gingen jou voor. Je hebt belangstelling voor gezondheid, bewegen en sport. Je houdt van mensen en je wilt iets voor anderen betekenen. Het ondernemerschap lonkt maar je wilt dat ook weer niet helemaal alleen doen. En je wilt een aantrekkelijke financiële toekomst.

Wij gaan er vanuit dat je de fit20 site al helemaal hebt uitgeplozen zodat je weet dat fit20 een korte maar intensieve fitness training is die in slechts 20 minuten personal training per week onze klanten ongelofelijk goede resultaten geeft. Lees verder als je zelf een toekomst bij fit20 ambieert!

Fit20 is op zoek naar een klantgerichte, doorzettende netwerker met fitness affiniteit

Fit20 biedt een unieke kans op succesvol franchise ondernemen

 

Lees deze week nog op deze site veel meer over Fit20. Kunt u niet wachten klik hier. 

 

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Wij helpen u graag verder in franchise. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur