FlexFirst Personeelsdiensten

FlexFirst vult in verschillende Business Units vacatures voor u in voor een korte of langere periode, vanaf laaggeschoold tot HBO+/wetenschappelijk.

FLEXIBELE Formule

Een Flex-Ondernemer mag beschikken over een gouden concept: de FLEXFIRST formule, die ondernemers de mogelijkheid biedt zich te specialiseren in de Business Units waarin zij het best tot hun recht komen en de samenwerking aan te gaan met andere Flex-Ondernemers in de regio die gespecialiseerd zijn in een andere Business Unit om zo samen de gehele Flexmarkt te bestrijken.

Sterk merk

Een Flex-Ondernemer profiteert van de goede naam en de sterke herkenbaarheid van het merk FLEXFIRST in advertenties en andere marketinginitiatieven.

Lage investeringskosten

Kenmerkend voor het FLEXFIRST concept is dat een ondernemer bij FlexFirst profiteert van de mooie kanten van het ondernemerschap, zonder de bijbehorende risico’s. Dat is makkelijk instappen in vergelijking met andere grote uitzendformules! De volledige investering wordt gedaan door FlexFirst. Je deelt dus niet mee in de kosten maar wel in de winst!

Uitstekende ondersteuning

Een van de belangrijkste voordelen van het FLEXFIRST franchiseconcept is de uitstekende ondersteuning. Elke franchisenemer krijgt hulp van een ervaren FLEXFIRST ondernemer. Deze ondernemer begeleidt je niet alleen bij het zoeken van de locatie, het tekenen van het huurcontract en het inrichten van het uitzendbureau, maar ook bij de zaken waar je als Flex-Ondernemer dagelijks mee te maken krijgt. Met de steun van het FLEXFIRST team krijgt jouw uitzendbureau een vliegende start!

Daarnaast biedt het FLEXFIRST bedrijf ook steun op het gebied van trainingen, administratieve zaken en online.

Vrijheid

Het FLEXFIRST systeem geeft je de vrijheid je onderneming te runnen zoals jij dat wilt, en ondersteunt je waar nodig. Je opereert binnen de FLEXFIRST regels, maar het blijft jouw vestiging. Zo heb je op het gebied van marketing veel speelruimte: binnen de kaders die het FLEXFIRST systeem stelt, hebben Flex-Ondernemers zelf de bevoegdheid om reclamecampagnes op te zetten en uit te voeren.

Kernwaarden

Kernwaarden: Toekomstgerichtheid, Ondernemerschap en Professionaliteit.

Actueel:

Wil jij ook profiteren van de voordelen van het FLEXFIRST concept? Voor meer informatie kijk op www.flexfirst.nl

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De Franchise Adviseur