FlexFirst Personeelsbemiddeling

Jouw eigen onderneming in de uitzendbranche starten? In het vakgebied en/of de regio die jij goed kent? Dat kan bij FlexFirst!

FlexFirst is een ambitieuze franchiseorganisatie op het gebied van personeelsbemiddeling. Mensen verbinden en organisaties helpen groeien is niet alleen hun missie. Het is vooral de passie van deze franchisegever. Om dit te bereiken werkt FlexFirst samen met zelfstandig ondernemers die jarenlang ervaring hebben opgedaan bij grote landelijke spelers in de uitzendbranche of die over een expertise beschikken van een specifieke discipline. Zij geloven namelijk dat een samenwerking met zelfstandig ondernemers veel waarde toevoegt. Echte ondernemers willen namelijk maar één ding: succesvol zijn.  Zij zijn bereid net dat extra stapje te zetten dat nodig is om hun doelen te behalen. Bent u op zoek naar een professionele partij waar u uw ambities kunt realiseren? Dan bent u bij FlexFirst aan het juiste adres!

Franchiseonderneming met vrijheid

Als franchisenemer bij FlexFirst heeft u alle vrijheid om uw franchiseonderneming op uw eigen manier invulling te geven. Het is uw bedrijf en u bent verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Natuurlijk staat u er bij FlexFirst niet alleen voor. Zij  helpen u maar al te graag. Zo profiteren aangesloten franchisenemers van veel voordelen die er voor zorgen dat u een vliegende start maakt. FlexFirst faciliteert en ondersteunt op administratief, financieel, communicatief en strategisch gebied. Zo kan u zich volledig richten op waar u het beste in bent: het maken van de perfecte match.

De franchisevoordelen op een rij

  • Bepaal uw succes: U plukt de vruchten van uw eigen inspanningen. Als franchisenemer bij FlexFirst heeft u alle vrijheid om uw vestiging op uw manier invulling te geven. Het is uw bedrijf dus u bent verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering en het succes ligt dus in uw handen. Zo bepaalt u uw eigen inkomen.
  • Keuze tussen regio of sector: Wilt u alle vacatures oppakken die u tegenkomt of focust u zich liever op een specifieke sector? Bij FlexFirst is de keuze aan u. U  kunt namelijk kiezen tussen starten als Generalist of als Specialist in bijvoorbeeld Bouw, Techniek, Automotive of Finance.
  • Volledig ontzorgende Back Office: De Back Office ontzorgt u door veel administratieve zaken uit handen te nemen. Denk hierbij aan zaken, zoals de voorfinanciering, uitbetaling van de lonen en reserveringen, salarisadministratie, toetsing van opdrachtgevers op kredietwaardigheid, maar ook debiteurenbeheer en het afdragen van belastingen en sociale verzekeringen horen hierbij.
  • Begeleiding en ondersteuning: Flexfirst biedt volop ondersteuning op het gebied van Marketing, Sales en IT. Wilt u bijvoorbeeld dat er iemand mee gaat naar een prospect of wilt u weten hoe u een vacature beter kan uitlichten? Dat kan ook! Ook leert u hoe u gebruik maakt van ons CRM pakket en houden we u op de hoogte van de veranderende wet- en regelgeving.
  • Recruitment team: In de huidige arbeidsmarkt is het een uitdaging om kandidaten te vinden. Daarom biedt FlexFirst u de mogelijkheid om de hulp van onze Nationale en Internationale Recruiters in te zetten. Zij zetten via hun netwerk uw aanvraag uit en gaan op zoek naar geschikte kandidaten. Dit vergroot uw kans op een succesvolle plaatsing!
  • Volledig gecertificeerd: FlexFirst voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen. Zo zijn zij lid van de brancheorganisatie NBBU en bezitten zij diverse kwaliteitscertificaten. Te weten SNA, NEN 4400-1, VCU.  Dit alles om ervoor te zorgen dat het ondernemen via FlexFirst tot in de puntjes geregeld is, zodat uw opdrachtgevers en flexkrachten in goede handen zijn.

Franchise starten

Enthousiast geworden over FlexFirst en wil je graag meer te weten komen? Neem een kijkje op de website van FlexFirst.

Herkent u uw eigen passie in hetgeen hierboven is omschreven en zou u als zelfstandig ondernemer willen starten binnen de franchiseformule van FlexFirst? Neem dan voor meer informatie contact op met ons op via 085 – 401 1699 of laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

terug naar franchise overzicht

Facts & Figures

  • 8 franchisenemers
  • 4 autonome vestigingen
  • 400 uitzendkrachten per week aan het werk
  • 25 % van de uitzendkrachten krijgt vaste aanstelling

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.