FlexFirst Personeelsdiensten

FlexFirst is een ambitieuze uitzendorganisatie met jarenlange ervaring in het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. Zij ontzorgen organisaties bij hun personele vraagstukken en maken hierbij gebruik van maatwerkoplossingen. Iedere organisatie is namelijk uniek en het vraagstuk is altijd afhankelijk van de situatie en wensen.

De samenwerking met lokale ondernemers via een professionele franchiseformule, maakt deze formule onderscheidend. De keuze voor ondernemers is eenvoudig uit te leggen: een ondernemer wil namelijk maar één ding en dat is succesvol zijn.

FlexFirst vult in verschillende Business Units vacatures in voor een korte of langere periode, vanaf laaggeschoold tot HBO+/wetenschappelijk.

Kernwaarden

De kernwaarden van FlexFirst zijn:

  • Toekomstgerichtheid
  • Ondernemerschap
  • Professionaliteit.

De franchisevoordelen op een rij:

  • Een snelle start: vooraf wordt er samen met de franchisegever/ ondernemersadviseur over uw businessplan gespart. Hierdoor weet u zeker dat u een vliegende start gaat maken.
  • Een excellente en ontzorgende backoffice: De focus ligt op waar u als ondernemer goed in bent, administratieve en juridische zaken nemen zij uit handen. Daarnaast beschikken ze over alle actuele vakkennis en informatie over wet- en regelgeving. Als franchisenemer beschikt u dus ook over juridische ondersteuning.
  • U staat er niet alleen voor: er zijn enthousiaste mede-franchisenemers en een team van specialisten die iedere dag bouwen aan het succes van de formule.
  • Communicatie/marketing support: FlexFirst zorgt ervoor dat u bereikbaar, vindbaar en optimaal online aanwezig bent.
  • Kwaliteit en zekerheid: FlexFirst is lid van de NBBU en beschikt over het NEN 4400-1 keurmerk en de ISO certificering.
  • Een Win-Win verdeling:  een goede rendementsverdeling en optimale financiële ondersteuning wordt geboden.
  • Meer dan twintig jaar landelijke ervaring in deze branche.

 

Wilt u ook profiteren van de voordelen van het FlexFirst concept? Neem een kijkje op de website van FlexFirst.

Herkent u uw eigen passie in hetgeen hierboven is omschreven en zou u als zelfstandig ondernemer willen starten binnen de franchiseformule van FlexFirst? Neem dan voor meer informatie contact op met ons op via 040-7878474 of laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur