Monkey Town Indoor speeltuin

Monkey Town is de grootste franchiseformule voor indoor speeltuinen in Nederland. Het is één van de meest toonaangevende en snelst groeiende franchiseketens in Europa. Zij bieden lokaal en betaalbaar speelplezier voor families met kinderen in de doelgroep van 1 – 10 jaar. Monkey Town Group exploiteert op dit moment meer dan 45 locaties in Nederland. Zij doen dit deels in eigen beheer en deels via franchisenemers.

Monkey Town in het buitenland

De Nederlandse markt voor indoor speeltuinen is reeds verzadigd. Er is in Nederland geen ruimte voor nieuwe indoor speeltuinen. Daarom breidt Monkey Town haar keten uit naar het buitenland. In 2019 en 2020 zijn de eerste buitenlandse vestigingen geopend. Zij zijn nu ook gevestigd in Duitsland en Zwitserland. Voor verdere uitbreiding naar het buitenland zijn zij op zoek naar professionele franchisenemers. Deze franchisenemers moeten de ambitie, de middelen en de ondernemerservaring hebben om buiten Nederland minimaal 3 Monkey Town franchisevestigingen te openen.

Hard Franchise

Monkey Town is in het buitenland een hard franchiseformule. De voorwaarden zijn in een uitgebreid franchisecontract vastgelegd, maar waarbij ondernemerschap binnen de kaders van de formule wordt aangemoedigd. Monkey Town Group staat open voor uitbreiding in ieder land waarvoor samen met de kandidaat franchisenemer een business case kan worden gebouwd.

Kandidaat franchisenemers

Kandidaat franchisenemers die interesse hebben in een vestiging in het buitenland, mogen direct contact opnemen met Joris Naalden, Managing Director Monkey Town. Mail naar joris@24indoor.com. voor meer informatie. Wilt u meer weten over franchise in het algemeen, stuur dan een bericht naar info@franchiseadviseur.nl of bel 085 – 401 1699.

 

terug naar franchise overzicht

Franchisevestigingen Europa

  • 45 vestigingen
  • 1 vestiging
  • 1 vestiging
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.