Freedom Boat Club

Freedom Boat Club Franchise breidt uit in Europa. Hiervoor zijn zij op zoek naar voortvarende franchiseondernemers. Freedom Boat Club is een botenclub voor leden en wordt beschouwd als de grootste maritieme franchisegever in de Verenigde Staten. Zij hebben reeds 250 locaties in  Amerika, Canada en Frankrijk en de club expandeert wereldwijd erg snel. Maar ook binnen Europa groeien zij in rap tempo.

Franchise locaties Freedom Boat Club

Franchisegever Brunswick Corporation

In 2019 is Freedom Boat Club franchise overgenomen door Brunswick Corporation. De nieuwe franchisehouders zullen deel gaan uitmaken van een internationaal bedrijf met een breed assortiment van bootmerken zoals Sea Ray, Bayliner, Boston Whaler, Quicksilver, Uttern en Mercury motors.

Franchisegever Brunswick

De kern van de franchiseformule

Vrijheid om te varen is de kern van Freedom Boat Club! Bij deze franchiseformule kunnen gasten door middel van een lidmaatschap gebruik maken van verschillende typen boten om mee te varen. Als lid heeft u wel de lusten, maar niet de lasten zoals onderhoud en schoonmaak. Leden reserveren via een reserveringssysteem waar alle franchisenemers zijn geregistreerd. Dit heeft vele voordelen, want leden kunnen reserveringen maken over de hele wereld, voor zowel vakanties als zakelijke doeleinden.

Voordelen franchisenemers Freedom Boat Club

Als franchisenemer zorgt u voor uw eigen vloot. Hierbij kunt u, tegen zeer gunstige tarieven, gebruik maken van de expertise, producten en materialen van de franchisegever, al is het niet verplicht om hier af te nemen. Dus bent u een groot liefhebber van de watersport en wilt u uw passie combineren met een business model dat zorgt voor een geweldig leven in een geweldige omgeving, dan is ondernemen bij Freedom Boat Club iets voor u.

Competenties toekomstige franchisenemers

Bij dit franchiseondernemerschap heeft u geen pakken of dassen nodig. In een korte broek doet u zaken en uw werkplek heeft uitzicht op het water.

Als franchisenemer van deze franchiseformule heeft u de volgende competenties:

  • Ondernemend
  • Doelgericht en commercieel
  • Service georiënteerd
  • Passie voor watersport

In de groeiende deeleconomie (‘sharing economy’) maakt dit concept het voor iedereen mogelijk om zonder zorgen te kunnen varen en te behoren tot een club waar gemeenschappelijke interesses worden gedeeld.

franchise starten bij Freedom Boat club

Meer informatie

Voor meer informatie en het starten van uw eigen franchise in uw omgeving, ga dan naar Freedom Boat Club. Mocht u vragen hebben over deze formule, dan brengen wij u graag rechtstreeks in contact met de Franchise Development Manager voor Europa.

Bel ons op 040-7878 474 of stuur een mail naar bart@franchiseadviseur.nl. Wij helpen u graag verder.

 

terug naar franchise overzicht

    Daag ons uit

    Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

    Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur