Freerun University

Er was eens een enthousiaste Freerun vriendengroep met een missie: wereldwijd mensen inspireren met hun grote passie: Freerunning. Dit enthousiasme heeft zich nu ontwikkeld tot het bedrijf van vandaag de dag. De Freerun University. 

Freerunnen leren

Freerunnen kun je leren bij de franchiseformule “Freerun University” door trainingen te volgen. Bij Freerun University train je onder professionele begeleiding en leer je de fijne kneepjes van deze sport. Instromen kan op ieder gewenst niveau. Van klimmen over muurtjes, naar salto’s op de schuimblokken tot de spectaculairste sprongen in de stad. Freerunnen is een spectaculaire sport en ziet er gevaarlijk uit. Maar dat is het niet. Tenminste, als je de sprongen goed uitvoert.

Veelzijdigheid

De Freerun University is onderdeel van het moederbedrijf Back2basics Parkour. De eigenaren hiervan zijn Luciano Balestra en Gaetano Carretto. Samen met een hecht team zorgen zij ervoor dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van Freerunning. Hun team bestaat uit docenten, managers, vrijwilligers, assistenten, stagiaires en organisatorisch personeel. De eerste jaren van Back2Basics Parkour hebben zij hun krachten ingezet op diverse vlakken. Zij zijn dus erg veelzijdig. Er is een kledinglijn ontwikkeld, ze hebben het grootste nationale freerun-evenement opgezet en een showteam samengesteld. Ook gaven zij workshops door heel Nederland. En een van de eerste freerun allen van Nederland opgericht: Freerun University Uithoorn.

Freerun Franchisemers

Wil jij je graag aansluiten bij deze hechte club? Freerun University zoekt franchisenemers. Als franchisenemer van deze formule moet freerunnen in je bloed zitten. Daarnaast wil jij je techniek en enthousiasme graag overbrengen op kinderen in een nog te openen freerunhal. Of heb jij al een eigen freerunhal en ben je geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op: 085 – 401 1699. Wij geven je graag meer informatie.

Franchiseformule Freerun University

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.