FreshPC Nederland

FreshPc Nederland is dé professionele computerhulp voor bedrijven, met verschillende servicepunten door heel Nederland. Zij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van IT problematiek. Zo helpen zij u bij het realiseren van uw wensen op het gebied van automatisering, bij IT vragen en storingen. Met andere woorden: zij zijn er voor u met advies, voor levering van software, hardware en infrastructuur tot aan de implementatie ervan. Ze handelen niet puur vanuit een leverancierspositie, maar vooral vanuit een collegiale rol.

Geschiedenis van FreshPC Nederland

Het nieuwe FreshPC Nederland is ontstaan uit FreshPC Computer Service. Als business-innovator en kennisleider stelt FreshPC Nederland zich in staat om de kennis en creativiteit binnen hun organisatie te vertalen naar bedrijfsresultaten. Daarbij wordt intensief samengewerkt met een dynamisch partnersysteem.

Visie

Bedrijfstransformatie is essentieel in een tijd waarin veranderingen in de markt elkaar steeds sneller opvolgen. In onze visie zullen wij optimaal de mogelijkheden van ICT-oplossingen weten in te zetten en blijvend durven te innoveren. FreshPC Nederland maakt ICT oplossingen eenvoudig, beheersbaar en veilig.

In een tijd waarin veranderingen in de markt elkaar steeds sneller opvolgen is bedrijfstransformatie is essentieel. Deze veranderingen komen onder andere door technologische ontwikkelingen. De visie van FreshPC is dan ook om de mogelijkheden van de diverse ICT oplossingen optimaal in te zetten en blijvend te durven innoveren. Dit doen zij door ICT oplossingen eenvoudig te maken, beheersbaar en veilig.

Zo bieden zij full service garantie. Dus één aanspreekpunt, vanaf het eerste contact tot en met de nazorg.

Klantbeleving staat centraal bij FreshPC Nederland. Dit is doorgevoerd op alle niveaus. FreshPC wil verrassen. Een stapje verder gaan, hun intrinsieke enthousiasme voor ICT en voor het helpen van een klant uiten. Soms zit dat in kleine dingen, soms in een groots gebaar. Dit kenmerkt zich door het overtreffen van verwachtingen van de klant. Zo staat klantbeleving centraal, wordt er proactief meegedacht met opdrachtgevers. Ook worden ideeën voor efficiency en verbetering direct doorgevoerd.

Franchiseformule FreshPc

Franchise

FreshPC Nederland – Franchiseorganisatie gelooft in een combinatie van diversiteit in IT’ers en up-to-date kennis. Bij FreshPC Nederland vinden ze dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om zich te blijven ontwikkelen. FreshPC Nederland zal alle Servicepunten op alle niveaus helpen bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen. Het streven is om 60 Servicepunten neer te zetten door heel Nederland. Op deze manier kunnen zij elke klant bedienen en zijn zij altijd “close to you”.

Sluit aan als franchisenemer

FreshPC Nederland is nog op zoek naar franchisenemers in onder andere de gemeenten Amsterdam, Beverwijk, Haarlem, Heemstede, Utrecht en Bergen op Zoom en de Noordelijke provincies. Dus wilt u als professionele computerhulp doorgroeien naar een zelfstandig en allround ICT dienstverlener, dan is deze franchiseformule uitermate geschikt voor u. Een eigen franchise servicepunt kan opgezet worden vanuit huis of eigen bedrijf. De werkzaamheden die u als franchisenemer moet uitvoeren zijn:

  • Consult
  • Computerhulp
  • Computerhulp op locatie en op afstand
  • Aanbrengen van optimale beveiliging
  • Aanleg en onderhoud van (draadloos) netwerkbeheer
  • Serverbeheer en netwerkbeheer (optioneel)
  • Implementatie en beheer van ICT oplossingen (optioneel)

Als franchisenemer heeft u een passie voor computertechniek, informatica en draadloze communicatie. Daarnaast heeft u bij voorkeur al ervaring opgedaan in de ICT branche, bent commercieel ingesteld, verzorgd en beheerst u de Nederlandse taal in woord en geschrift. Met deze kwaliteiten gaat u de verwachtingen van uw klanten vervullen of overtreffen.

FreshPC biedt u als franchisegever een bijzonder laag maandabonnement om aangesloten te zijn bij deze formule. Ook verzorgen zij onder andere bedrijfskleding en alle benodigde documentatie om uw franchise-servicepunt op te starten.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op: 085 – 401 1699 of vul onderstaand contactformulier in. Wij brengen u graag in contact met deze mooie franchiseformule met vele mogelijkheden. 

 

 

Het franchiseaanbod is niet van toepassing voor de volgende gemeenten: (gerangschikt op alfabetische volgorde)

Barendrecht, Barneveld, Den Haag, Hoogvliet, Huissen, Lingewaard, Meppel, Naarden, Oosterhout, Overbetuwe, Pernis, Poortugaal, Rijswijk, Rotterdam, Rozenburg,  Son en Breugel, Tiel en Zoetermeer

 
terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.