Game Mania

In augustus 1992 opende het eerste Game Mania filiaal, gelegen op de Bredabaan te Merksem, nabij Antwerpen. Al snel viel op dat videogames veel meer betekenden dan enkel kinderspeelgoed. Ook volwassenen, die intussen van videogames hun hobby hadden gemaakt, vonden hun weg naar “dé nummer 1 in video games”, namelijk Game Mania! Het sterke concept en de groeiende markt overtuigden al snel andere ondernemers mee in dit verhaal te stappen en slechts éen jaar later openden de deuren van Game Mania Gent. De eerste partner/franchisenemer ging van start.

game

In de loop der jaren is het Game Mania winkelnetwerk sterk uitgebreid; zowel binnen de Company Stores als binnen de Franchise Stores. Door voortdurend het concept aan te passen aan de noden van de markt is Game Mania intussen uitgegroeid tot de grootse videogames keten in de Benelux. Wat ooit zeer klein begon is nu een volwaardig en beproefd systeem. De Game Mania succesformule zal dan ook de komende jaren nog verder uitgerold worden op de Belgische en Nederlandse markt.

Om een kijkje te nemen op de website van Game Mania klik hier

De FranchiseAdviseur begeleidt Game Mania bij de ontwikkeling en professionalisering van de franchiseformule. Mocht u interesse hebben om een eigen vestiging van Game Mania te starten, dan kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen via 085 – 401 1699 of laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

winkel Game Mania

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.