Gastouderbureau Het Liefbeestje

Bij gastouderbureau Het Liefbeestje staat het kind met STIP op 1!

Gastouderbureau het Liefbeestje is in 2008 begonnen als een kleine eenmanszaak in Weert. Van hieruit is het bedrijf middels mond-tot-mondreclame uitgegroeid tot een bloeiend en groeiend bedrijf wat werkzaam en bekend is in heel Limburg en Oost-Brabant. Inmiddels zijn er 9 franchisenemers bij deze franchiseformule aangesloten.

Logo franchiseformulie Gastouder 't Liefbeestje

Gastouderopvang met een persoonlijke “touch”

Gastouderopvang is een kleinschalige vorm van kinderopvang waarbij het kind in een huiselijke omgeving opvang krijgt door een vaste verzorger (gastouder).

Gastouderbureau het Liefbeestje probeert zich te onderscheiden door persoonlijk contact, kennis en ervaring, service en dienstverlening te combineren waardoor alles rondom de opvang van een kind tot in de puntjes is geregeld. Dit voor zowel de ouders als gastouders. Door korte, directe lijnen met eigen vaste bemiddelingsmedewerkers kan alles snel, vakkundig en persoonlijk worden afgehandeld en blijft de eigen bemiddelingsmedewerker van alles op de hoogte. Dit geeft de klanten een gevoel van grote interesse en betrokkenheid door gastouderbureau het Liefbeestje en merken ze dat gastouderbureau het Liefbeestje het daadwerkelijk interesseert hoe het met met ze gaat en of ze nog iets voor iemand kunnen betekenen.

Professionaliteit op alle vlakken binnen onze gastouderopvang

Zij bieden professionele begeleiding aan commerciële gastouders die hun vak serieus nemen en zich hierin willen blijven ontwikkelen en verdiepen. Door de professionele begeleiding en “ontzorging” kan de gastouder zich richten op waar het om gaat: het begeleiden, stimuleren en verzorgen van de kinderen in de opvang. Hierdoor kunnen ouders hun kind met een gerust hart achterlaten bij de gastouder bemiddeld door Het Liefbeestje, ze kunnen ervan op aan dat alles goed geregeld is en blijft.

 

Naar een hoger plan

Zij zorgen er uiteraard voor dat alle wettelijke zaken geregeld en nageleefd worden , maar ontwikkelen daarnaast ook nog extra middelen en voorzieningen voor hun gastouders en ouders.

Naast een uitgebreid cursus en kennisaanbod heeft gastouderbureau het Liefbeestje als enige in heel Nederland een eigen thematisch activiteitenpakket voor kinderen van 0-12 jaar, wat in opdracht voor hen en door hen is ontwikkeld, waardoor zij de gastouders een middel kunnen geven om de kwaliteit en het plezier in de opvang makkelijk en laagdrempelig te vergroten.

Vooruitstrevend

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een dynamisch bedrijf wat continu bezig is om zich te ontwikkelen en welke continu streeft naar verbetering van service en dienstverlening. Ze hebben korte lijnen met partners in de kinderopvang zodat ze vaak als een van de eersten op de hoogte zijn van veranderingen waardoor hier snel op ingespeeld kan worden.

Gastouderbureau het Liefbeestje staat voor betrouwbaar, behulpzaam, vernieuwend en adequaat verenigd met een hoge mate van persoonlijk contact.

Franchisenemer worden

Herkent u uw eigen passie in hetgeen hierboven is omschreven en zou u als zelfstandig ondernemer willen starten binnen de franchiseformule van Gastouderbureau Het Liefbeestje? Lees dan voor meer informatie verder op de volgende pagina: franchisenemer worden bij Het Liefbeestje.

Heeft u nog vragen over deze formule of wilt u een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact op met Naomi Febie via 085 401 1699 of naomi@franchiseadviseur.nl

Aangesloten bij De Nationale Franchise Gids

terug naar franchise overzicht

Facts & Figures

  • 11 franchisenemers
  • 500 gastouderlocaties
  • 29 STIP thema's

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.