Goed Gevoel Acupunctuur

Acupunctuur is onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde. Gezondheid is een kwestie van de juiste balans en met acupunctuur wordt deze hersteld dor het plaatsen van kleine naaldjes op acupunctuurpunten. De behandelingen worden afgestemd op wat bij een persoon past. Daardoor is iedere behandeling uniek

Opleiding alternatieve geneeskunde

Ilse Huijben startte in 1995 haar opleiding alternatieve geneeskunde. Al snel had ze het gevoel dat ze moest kiezen voor de Chinese geneeskunde. Acupunctuur trok haar aandacht en inmiddels heeft zij, na het behalen van haar diploma, al meer dan 10 jaar een succesvolle acupuncturistenpraktijk voor vrouwen.

Goed Gevoel voor vrouwen 

Vanaf het moment dat Ilse startte met de acupunctuurbehandelingen, kwamen er voornamelijk vrouwen met hormonale verstoringen en/of een kinderwens in haar praktijk. Door haar opleiding en persoonlijke ervaring is het de missie van Ilse om vrouwen bewuster te maken van mogelijkheden en keuzes die ze hebben met betrekking tot hun kinderwens of menstruatieklachten.

Helaas komt het steeds vaker voor dat vrouwen te maken krijgen met verminderde vruchtbaarheid. De Chinese geneeskunde kan voor veel vrouwen een groot verschil maken! Ilse wil met Goed Gevoel deze vrouwen hulp bieden. Doordat de vraag steeds groter wordt, kan ze dit niet alleen. Hiervoor heeft zij de hulp van andere acupuncturisten nodig.

Logo Goed gevoel Acupunctuur

Hierom samenwerken

Ben jij een ondernemende acupuncturist, of volg je een opleiding in deze richting, dan komt Ilse graag met je in contact. Om een goed team samen te stellen, is zij op zoek naar acupuncturisten die dezelfde missie hebben.

Wanneer je de samenwerking aangaat met Goed Gevoel, helpt Ilse je bij het opzetten van  je eigen praktijk. Wat ook belangrijk is, de gehele marketing wordt voor je geregeld. Denk hierbij onder andere aan flyers, visitekaartjes, advertenties, website inclusief SEA/SEO. Want zonder zichtbaarheid, herkenbaarheid en heldere communicatie blijft de praktijk tenslotte leeg.

Daarnaast heb je toegang tot software voor patiëntendossiers, welke aansluit op de eisen volgens de AVG. Ook hulp bij de boekhouding, interne opleidingen en inkoopvoordelen behoren tot de toegevoegde waarde van deze mooie formule.

Meer informatie

Ben jij enthousiast en wil je meer informatie? Lees onderstaande brochure door en neem contact op met Ilse Huijben van Goed Gevoel. U kunt natuurlijk ook ons contractformulier invullen.

[pdf-embedder url=”https://www.franchiseadviseur.nl/wp-content/uploads/2019/05/Start-je-eigen-praktijk-brochure-opleiding.pdf” title=”Start je eigen praktijk – brochure opleiding”]

terug naar franchise overzicht

    Daag ons uit

    Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

    Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur