Haartsen Letselschade

De franchiseorganisatie Haartsen Letselschade staat als belangenbehartiger cliënten – slachtoffers of nabestaanden – rechtskundig bij die door toedoen van een ander te maken hebben gehad met een ongeval, waarbij letsel- of overlijdenschade is ontstaan. Deze cliënten hebben te maken met een wederpartij die volledig of gedeeltelijk aansprakelijk is voor het ongeval. De schade kan verschillende oorzaken hebben, zoals een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een dier, gebrekkige opstal of gladheid, lading op de weg, of overige oorzaken. Uitgezonderd zijn medische behandelingen, geweldsmisdrijven of zedendelicten.

Het schaderegelingsproces is complex en veelomvattend. Vanuit de ruime kennis en ervaring helpen de bij Haartsen Letselschade aangesloten franchisenemers de cliënten de schade te verhalen op de wederpartij. Ook als deze slechts gedeeltelijk aansprakelijk is.

Kosteloos voor de cliënt

De dienstverlening van Haartsen Letselschade is kosteloos voor haar cliënten. De gemaakte kosten maken deel uit van de schade van het slachtoffer of nabestaande en worden daarom op de aansprakelijke partij verhaald. Haartsen Letselschade brengt nooit kosten in rekening bij haar cliënten. Ook als de wederpartij deze niet of niet volledig vergoedt.

Franchisegever Desiree Haartsen Letselschade in gesprek met clienten

Kwaliteit boven kwantiteit

Haartsen Letselschade is tot in haar vezels kwaliteit gedreven, waarbij de belangen van haar cliënten absoluut prevaleert boven het eigen belang. Deze aanpak is succesvol en wordt door cliënten enorm gewaardeerd.

Met trots is Haartsen Letselschade keurmerkhouder van het Nationaal Keurmerk Letselschade en confirmeert zich volledig aan de strenge kwaliteitseisen van De Letselschade Raad. Er wordt gewerkt met zelfstandig ondernemers die zich als franchisenemers aansluiten bij de formule van Haartsen Letselschade. Dit zijn uitsluitend vakvolwassen, zeer ervaren en mensgerichte belangenbehartigers, die zijn ingeschreven als NIVRE Register-Expert of in ieder geval vergevorderd zijn in het opleidingstraject. Dat maakt Haartsen Letselschade aantoonbaar een deskundige en betrouwbare letselschadeorganisatie.

Nationaal Keurmerk letselschade voor franchiseformule Haartsen letselschade

Maar het predicaat “deskundig & betrouwbaar” is voor Haartsen Letselschade niet voldoende en daarom legt zij de lat qua kwaliteitsnormen nóg hoger.

Door bewust te kiezen voor het behandelen van maximaal 75 dossiers per franchisenemer, is Haartsen Letselschade in staat pro-actief te handelen en meer aandacht aan de cliënt en de juridische inhoud te kunnen besteden. Dit resulteert in een vlotte en gedegen maatwerkoplossing voor haar cliënten. Daarbij onderscheidt zij zich binnen de letselschadebranche door haar passie, persoonlijke aanpak, oprechte interesse en betrokkenheid richting cliënten. Dit vertaalt zich in uitermate tevreden cliënten. Dit blijkt uit de reacties op de cliënttevredenheidsonderzoeken en de vele, zeer positieve Google Reviews.

Ambitie

Haartsen Letselschade is een landelijk opererende franchiseorganisatie. Het is de ambitie om een kleine organisatie te blijven en haar kenmerkende kracht niet uit het oog te verliezen, zoals het zeer toegankelijke en persoonlijke karakter.

Haartsen Letselschade wil op een gecontroleerde en gezonde manier groeien en haar cliënt-, kwaliteits- en servicegerichtheid nog verder verbeteren. Gecontroleerd groeien, middels effectieve en planmatige acquisitie, betekent meer dossiers en daaraan gerelateerd een navenant aantal franchisenemers. Gezond groeien betekent dat de bedrijfsvoering voor zowel franchisegever als franchisenemers behapbaar blijft.  Uitdagend maar niet stressvol is en financiële rust geeft nu en in de toekomst.

Franchise starten bij Haartsen Letselschade

Op dit moment kan Haartsen Letselschade het groeiend aantal dossiers nog aan met het huidige team van franchisenemers. Er zal echter zeker een moment komen dat dit aantal de maximaal 75 dossiers per franchisenemer gaat overschrijden. Dan zal de franchiseorganisatie verder gaan uitbreiden om zo de dienstverlening op het allerhoogste niveau te kunnen blijven waarborgen.

Franchise handboek franchiseformule van Haartsen Letselschade

Bent u een ondernemende, leuke, vlotte, toegankelijke en innemende expert personenschade, die zich herkent in onderstaande punten? Dan komen we nu alvast graag met u in contact.

  • Spreekt de visie en werkwijze van Haartsen Letselschade u aan en wilt u slachtoffers graag met dezelfde passie bijstaan?
  • Vindt u het werk in de letselschadebranche ontzettend leuk?
  • Helpt u graag mensen en heeft u graag oprecht persoonlijk aandacht voor uw cliënten?
  • Vindt u het dus ook vanzelfsprekend dat u even contact opneemt met uw cliënten? Bijvoorbeeld als ze jarig zijn of als ze geopereerd zijn?
  • Maakt u makkelijk contact met anderen en kunt u uw communicatie goed aanpassen aan het niveau van uw cliënten?
  • Vindt u het ook leuk om ervoor te zorgen dat mensen krijgen waar ze recht op hebben en gaat u voortvarend voor een maximaal resultaat, zonder daarbij uiteraard de redelijkheid uit het oog te verliezen?
  • Vindt u kwaliteit ook belangrijker dan kwantiteit?
  • Heeft u bovendien ruime buitendienstervaring in de letselschadebranche? En bent u NIVRE Register-Expert Personenschade of in ieder geval ver gevorderd in het traject?
  • En bent u toe aan de uitdagende stap naar zelfstandig ondernemerschap waarbij u uw eigen letselschadekantoor hebt, maar ook profiteert van centrale ondersteuning en samenwerking met collega franchisenemers?

Stuur ons voor meer informatie een e-mail of bel met 085 – 401 1699. Wij brengen u graag in contact met deze mooie formule.

 

 

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.