Health & Co

De filosofie van Health & Co is gebaseerd op vier belangrijke onderdelen: Voeding, kennis, rust en training. 

Voeding

Samen met een coach gaan mensen naar een nieuwe, gezonde levensstijl toewerken. Het wordt hun eigen levensstijl, dus geen verplichtingen en geen uitsluitingen van voedingsmiddelen!

Kennis

Kennis = macht. De coach leert mensen om hun eigen health coach te worden. Na de intensieve begeleiding zijn ze bijvoorbeeld in staat hun eigen voedingsschema’s te maken. Bij kennis hoort ook een stuk gedrag. Dit wordt getriggerd tijdens hun challenge.

Rust

Door de drukke maatschappij worden wij bijna gedwongen 24/7 paraat te zijn. Maar voor succes is rust een kernelement dat heel serieus moet worden genomen. Zonder rust geen vooruitgang.

Training

Belangrijk omdat het fitter maakt, omdat het meer zelfvertrouwen geeft, omdat het gelukkiger maakt, omdat het een positief effect heeft op je fysiek bij het behalen van persoonlijke doelen.

Health & Co

De werkwijze van Health & Co

Eerlijk, fris en deskundig, dat zijn ze bij Health & Co als het gaat om gezond, lekker, bewust, écht eten, sporten en de benefits daarvan! Een team van passievolle deskundigen die zowel in Nederland als in Aruba al vele mensen met volledige toewijding ondersteunen.

Ze leren hun cliënten waarom ze iets eten, hoeveel ze moeten eten en wat daarmee bereikt wordt met je lichaam, gezondheid en geest. Ze maken hun cliënten hun eigen “health coaches” of ze nou gespierder willen worden, zich lekker in hun vel willen voelen of slank willen zijn, op elk gebied kan Health & Co helpen. Dus geen diëten maar een investering voor de rest van je leven. Ze hebben al vele mensen geholpen bij het behalen en behouden van hun life-changing resultaat.

Hoe ziet een programma van Health & Co eruit?

Het Health & Co startersprogramma. In dit traject krijgt men:

  • Gratis intake gesprek wat vervolgd wordt met 10 persoonlijke afspraken.
  • Stappenplannen – Om kennis te verbeteren en te snappen hoe men een écht gezond voedingspatroon kan ontwikkelen voor de rest van hun leven. Daarnaast geeft dit stappenplan praktische tips, handvatten en to do’s waarmee doelstellingen zullen worden behaald.
  • E-Books – Vele maaltijden en recepten met bijbehorende voedingswaarden om gezond en tegelijkertijd lekker kunt eten. Inspiratie voor gezonde ontbijten en wat men kan eten bij lekkere trek.
  • 24/7 Coaching – Dit maakt de begeleiding nog persoonlijker. De coaches van Health & Co houden hun cliënten gemotiveerd, geven feedback op hun voeding, maken persoonlijke trainingsschema’s, houden nauwlettend de voortgang in de gaten en stellen samen (sub) doelen. Zij geven altijd binnen 24 uur reactie op vragen (die men onbeperkt kan stellen).Voorafgaand aan het programma maken ze eerst een afspraak voor een kosteloos oriënterend gesprek.

health & co wrap zonder dieet

Gratis intake gesprek:

Voedingsanalyse
– Trainingsanalyse
– Leefstijl analyse
– Gewicht en huisplooi meting
– Doelen en wensen

Met de uitgebreide intake krijgt men een goed beeld van hun gezondheid, voedingspatroon en leefstijl. Na het bespreken van de doelstelling gaan de coaches van Health & Co gericht op zoek naar een passende strategie die bij de cliënt past met mogelijke vervolgstappen.

Ieder programma is uitzonderlijk, iedereen persoon is tenslotte uniek. Wat voor de één werkt, hoeft niet te werken voor een ander.

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u meer willen weten over Health & Co, klik dan hier om een kijkje te nemen op hun website.

Franchisenemer worden bij Health & Co

De FranchiseAdviseur begeleidt Health & Co bij de uitvoering van de franchiseformule. Ziet u uzelf als nieuwe collega bij Health & Co en zou u hier meer informatie over willen ontvangen? Neem dan contact op met De FranchiseAdviseur via 085 – 401 1699 of laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.