Hearings

Hearings, gehoorbescherming op maat

Gehoorbescherming op maat. Dat is waar Haerings voor staat! Gehoorbescherming op maat, wordt ook wel otoplastiek genoemd. Otoplastieken bieden de perfecte bescherming tegen te hard geluid. Omdat het maatwerk is, hebben ze de juiste pasvorm en sluiten uw gehoorgang perfect af. Door speciale filters in de otoplastieken wordt het geluid gedempt tot een niet schadelijk niveau. Maar deze filters zorgen ervoor dat het geluid ook niet teveel vervormt. Hearings meet otoplastieken aan bij bedrijven op locatie door heel Nederland en België.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

In 2009 richtte Kees Snijders Safetychoice op. Kees werkte voorheen als specialist persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Hij was werkzaam bij een internationaal bedrijf in dit vakgebied. Vanuit zijn specialisme heeft hij toen gekozen om in eerste instantie de focus te leggen op otoplastieken. Wel had hij als doel zijn bedrijf verder uit te bouwen naar de rest van het pakket PBM’s. Door de economische crisis die er op dat moment in Nederland heerste, zag Kees de toegevoegde waarde van een persoonlijk op maat gemaakt product. De beslissing om alleen verder te gaan op het gebied van otoplastieken, werd vol trots gemaakt.

Het 100% garantieplan

Na een sterke start, volgde een pittige periode. De crisis hield aan en bedrijven hielden de hand op de knip. Het was niet altijd gemakkelijk, maar Kees hield vol. Halverwege 2014 kwam de ommezwaai. Kees bedacht het 100 % garantieplanwaarmee Hearings B.V. tot op de dag van vandaag met veel plezier haar klanten bedient. Het garantieplan is een concept waar klanten ontzorgd worden, zonder gebonden te zijn. Door je als bedrijf kwetsbaar op te stellen moet je altijd scherp zijn voor je klanten. Het is gebleken dat dit erg gewaardeerd wordt en daarmee was de basis voor het huidige succes gecreëerd. De klanten van Hearings maken volop gebruik van het concept. Hierdoor groeit het aantal serviceklanten per jaar. Eind 2016 maakt Kees de keuze om zelf te gaan produceren middels 3D printing. Het voordeel hiervan is dat levertijden sneller worden, de kwaliteiten verbeterd en de omzet fors groeit.

Eigen productielaboratorium

Met de komst van een eigen productielaboratorium volgde ook de stap naar personeelsuitbreiding. Safetychoice groeide. Eind 2017 is dan ook besloten om van de eenmanszaak naar een besloten vennootschap te gaan. Hearings B.V. was geboren. Met deze internationale naam is het doel om door te groeien naar een internationale speler van formaat. De eerste stap om dit doel te bereiken is gezet. Door de overname van het bedrijf Decicon in 2019 heeft Hearings B.V. direct een aanzienlijke marktvergroting in België gerealiseerd.

Oordop franchiseformule Hearings

Doordat Hearings als eerste bedrijf in Nederland de volledige certificering van de nieuwe wet op persoonlijke beschermingsmiddelen heeft gerealiseerd, mogen zij de Nederlandse, Belgische, Duitse, Franse en Engels markten gaan bedienen. Door de verhuizing eind 2018 naar een nieuwere en grotere productielocatie in Bladel zijn zij er helemaal klaar voor.

Meer weten?

Hearings groeit. Groeit u met hen mee?  Wilt u meer weten over de formule Hearings of over franchisen in het algemeen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

 

terug naar franchise overzicht

    Daag ons uit

    Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

    Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur