Het Arbeidsdeskundig Collectief

Het Arbeidsdeskundig Collectief is al meerdere jaren dé specialist in advies aan werkgevers bij  verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid. Wij zijn een groep professionals met passie voor ons vak die werkgevers en werknemers willen helpen bij (behoud) van werk en inkomen.

Een betrokken en betrouwbare partner

Wij helpen werkgevers en werknemers de juiste antwoorden en wegen te vinden bij de vele uitdagingen van vandaag, zoals verplichtingen in re-integratie (Wet Verbetering Poortwachter), duurzame inzetbaarheid en voorkomen van verzuim. Dat doen we met bijvoorbeeld arbeidsdeskundige onderzoeken en advies, inzetbaarheidsgesprekken, preventiegesprekken, tweede spoor, burn-out begeleiding en loopbaangesprekken. Wij zijn deskundig, onafhankelijk en transparant. Onze adviezen zijn pragmatisch, creatief en oplossingsgericht. Door ons te schakelen, werkt u samen met een betrokken en betrouwbare partner.

Maak kennis met Het Arbeidsdeskundig Collectief

Wilt u meer te weten komen over Het Arbeidsdeskundig Collectief? Neem dan contact met ons op. Bel naar 085 019 6498, stuur ons een email. Wij brengen u graag in contact met deze formule.

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.