HIT Profit

Inkoop, advies, en verduurzaming voor ondernemend Nederland

HIT Profit is een mooi voorbeeld van franchise, in de breedste zin van het woord. Franchise betekent samenwerken. En laat samenwerken nu juist de kracht van HIT Profit zijn!

Zij kopen namelijk energie, verzekeringen en telecom collectief in. En dat is een stuk voordeliger. Voordeliger in meerdere opzichten: HIT Profit koopt niet alleen slimmer en scherper in, ze adviseren u actief en helpen u daadwerkelijk te verduurzamen.

Besparen op energie-inkoop en energieverbruik

Duurzaam ondernemen is allang geen trend meer, maar noodzaak. Ook de overheid stelt steeds meer eisen aan ondernemers. Het verduurzamen gaat niet vanzelf, daar is veel kennis en kunde voor nodig. Daar komt HIT Profit om de hoek kijken. Wanneer u als ondernemer jaarlijks meer dan 50.000 kWh of meer dan 25.000 m3 gas gebruikt, bent u verplicht om volgens de Wet Milieubeheer, energiebesparende maatregelen te nemen.

HIT Energy Solution

Daarnaast moet u zelf actief de overheid informeren welke energiebesparende maatregelen u genomen heeft. Met de HIT Energy Solution voldoet u volledig aan deze wet. Deze online tool monitort uw energieverbruik en geeft concrete besparingsmogelijkheden, waardoor uw organisatie jaarlijks grote bedragen bespaart op energiekosten.

HIT Profit staat naast u en helpt u daadwerkelijk verduurzamen, waardoor u structureel gaat besparen op verbruik en kosten.

Kennis en kunde in eigen huis

De energiemarkt is weinig transparant en erg gecompliceerd. Niet vreemd dat u mogelijk kennis mist over de markt en regelgeving. Energie is een behoorlijke kostenpost, dus belangrijk om goed naar te kijken.

HIT Profit beschikt over energieadviseurs en -analisten die exact weten wat er speelt op de markt. Zij brengen daardoor uw energiekosten structureel omlaag. Hoe ze dit doen? Klinkt heel simpel: Door in te kopen op het juiste moment. Bij de juiste leverancier, voor de juiste prijs en tegen de beste condities.

Meer weten?

Wilt u meer weten over franchisen of over inkooporganisatie HIT Profit? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

terug naar franchise overzicht

    Daag ons uit

    Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

    Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur