HKB

HKB levert praktische en bedrijfskundige begeleiding aan MKB ondernemers. De focus ligt op resultaatverbetering en professionalisering van de bedrijfsvoering van het MKB. Zij ondersteunen ondernemers die keuzes gaan maken en hier deskundige ondersteuning bij willen. Samen succesvoller zijn, kansen zien, plezier hebben, bereikbaar zijn en tastbaar waarde toevoegen aan haar klanten dat zijn de kernwaarden waar HKB voor staat!

Franchise

HKB is in 2014 opgericht door Rob Bierens en is met haar hoofdkantoor gevestigd in Veldhoven. Daarnaast heeft zij nog een vestiging in Oirschot en wordt het team ondertussen uitgebreid met een franchisenemer voor Veldhoven e.o.. Vanuit het hoofdkantoor worden de franchisenemers ondersteund door een vast team van (junior)bedrijfsadviseurs, een marketingspecialist, een Office Manager en administratieve ondersteuning om de formule van HKB Franchise zo goed mogelijk neer te zetten.

Veel ondernemers zijn goed in het ondernemen zelf, maar het ontbreekt hen vaak aan kennis, ervaring en tijd van én voor sommige ‘randzaken’. Daar waar bij grotere bedrijven “randzaken” worden opgepakt door een hoofdkantoor, missen veel MKB ondernemers deze ondersteuning. En hier kan HKB bij helpen!

Enthousiast? 

Ben jij die enthousiaste adviseur die HKB nog succesvoller gaat maken en de HKB Franchise laat groeien? HKB heeft jou als franchisenemer veel te bieden. Denk aan marketingondersteuning, trainingen, acquisitie en adviesprogramma’s. Wil je meer informatie? Wij brengen franchisenemers en -gevers graag met elkaar in contact. Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.