Hondenuitlaatservice Het Zand

In mei 2015 hebben Daan en Jeffrey besloten om van een hobby hun werk te maken. Dit in de vorm van een hondenuitlaatservice die zich richt op de individuele aandacht voor uw viervoeter op flexibele tijden.

Zij lopen dus NIET in groepen, maar hebben één op één contact met uw hond in zijn eigen vertrouwde omgeving. Ook bieden zij een oplossing voor wanneer u verzorging zoekt voor uw kleine huisdieren, bijvoorbeeld uw konijn, cavia, poes of uw vogel.

Daan en Jeffrey hebben de opleiding tot hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus Academie doorlopen en hebben deze met succes afgerond. Dit betekent dat zij HUS-gecertificeerd zijn.

HUS

Hondenuitlaatservice Het Zand is er voor u als u om wat voor reden dan ook uw hond niet zelf kunt uitlaten, bijvoorbeeld wanneer:

•U werkt en u uw hond niet zelf uit kunt laten

•U een dagje weg gaat en de hond niet mee kan

•U niet zo goed ter been bent

•U tijdelijk geen tijd kunt vrijmaken voor uw hond (bijvoorbeeld een afspraak naar de trimsalon of dierenarts)

Heeft u een hond die:

•Niet goed met andere honden overweg kan?

•Niet ingeënt is?

•Loops is?

•Op afwijkende tijden uitgelaten dient te worden?

Of vindt u het gewoon prettig dat de hond niet in groepsverband uitgelaten wordt? Neem dan contact op met deze hondenuitlaatservice. Zij komen graag bij u thuis om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Hondenuitlaatservice Het Zand is erg flexibel in haar uitlaattijden en zij werken ook in het weekend en op feestdagen. Om een kijkje op de website te nemen klik hier

De FranchiseAdviseur begeleidt Hondenuitlaatservice Het Zand bij de ontwikkeling en professionalisering van de franchiseformule. Spreekt de werkwijze van deze uitlaatservice u aan en zou u zelf uw eigen vestiging willen starten, neem dan contact met ons op via 040-7878474 of laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

terug naar franchise overzicht

    Daag ons uit

    Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

    Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur