House Hunting

House Hunting is een franchiseformule binnen de makelaardij, die zich heeft gespecialiseerd in huur, verhuur en beheer van woonruimte.

House Hunting is in 2005 opgericht in Tilburg. In 2007 werd de vestiging in ’s-Hertogenbosch geopend, alsmede het eerste franchisekantoor in Eindhoven.

Inmiddels is House Hunting Woonbemiddeling met 20 vestigingen in korte tijd een van de grootste en nog steeds groeiende verhuur bemiddelaars in Nederland. Om aan de sterk stijgende vraag naar verhuurdiensten te kunnen voldoen, is de formule druk bezig met het opbouwen van een netwerk van regionale kantoren in heel Nederland.

Makelaars die zich aansluiten zijn zonder uitzondering zelfstandig ondernemers met hart voor hun zaak, die vanuit hun eigen beschermde regio een netwerk en een portfolio opbouwen.

Franchisenemers werken binnen een ‘niche’ vakgebied in de makelaardij; het verhuursegment. In tegenstelling tot de situatie binnen de reguliere makelaardij, bestaan er voor wat betreft huur, verhuur en beheer van woonruimte nog legio mogelijkheden tot uitbreiding en professionalisering.

Het begrip “SERVICE” staat in het brede en flexibele dienstverleningspakket met hoofdletters geschreven. De bedrijfsvoering wordt gekenmerkt met de woorden: betrouwbaar, betrokken, gedreven, verzorgd, open en deskundig.
Visie; groot worden door klein te blijven.

Wat biedt House Hunting?

 • Uw eigen makelaarskantoor
 • Een bijzonder onderscheidend franchiseconcept
 • Goede ondersteuning, begeleiding en advisering
 • Lage opstartkosten en geringe operationele kosten
 • Bronnen met vaste opdrachtgevers

Waarom franchise House Hunting?

 • Deelname aan een bewezen concept
 • Kans op gezonde rendabele onderneming is groter dan ongebonden zelfstandig ondernemerschap
 • Sneller rendabele bedrijfsvoering
 • Meeliften op groot netwerk
 • Gebruik van ondersteuning, coaching franchisegever
 • Uitwisselen ervaringen met collega franchisenemers

Wat zoekt House Hunting:
Gemotiveerde kandidaten die een nieuwe uitdaging zoeken in het makelaars vak als eigen ondernemer. Er zijn verschillende mogelijkheden bespreekbaar, van stage tot direct instappen. De eigen bijdrage is bespreekbaar afhankelijk van het te nemen traject. Er is een eigen trainingsprogramma waarin u het vak leert kennen, er is geen kennis van makelaardij benodigd, wel een niveau van MBO/HBO. Opgedane mensenkennis en goede contactuele eigenschappen zijn wel een vereiste.

Wat doet De Franchise Adviseur bij House Hunting?

Opmaak businessplan en strategie voor de komende jaren uitgewerkt. Operationele begeleiding franchisegever en (her)inrichting van het financiële exploitatiemodel. Voorzitter vergaderingen en vertaling naar inzet reclamemiddelen zoals online en offline middelen. Begeleiding in de acquisitie en werving van nieuwe franchisenemers.

Periode: sinds jan 2013 tot heden

Referentie: de heer F. Reede

www.househunting.nl

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchise overzicht

  Daag ons uit

  Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

  Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur