Husse dierenvoeding

Husse is een Zweeds bedrijf dat in 1987 is opgericht toen ze meerdere merken kwalitatieve dierenvoeding voor honden en katten verkochten met gratis thuisbezorging. Sinds 1991 produceert Husse hoogwaardige producten onder haar eigen merk.

Master franchise

In 1993 begon Husse zich te ontwikkelen door middel van franchising in Scandinavië en vervolgens in 1996 in de rest van Europa. Tegenwoordig is deze formule in veel landen gevestigd zoals: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zweden…. Vandaag de dag werken er meer dan 45 master-licentiehouders en ongeveer 750 franchisenemers/distributeurs voor hen.

Marktleider

Ze hebben ongeveer 200.000 tevreden klanten – eigenaren van katten en honden. Daardoor zijn ze marktleiders in Europa op het gebied van thuisbezorging van dierenvoeding voor honden en katten.

Het bedrijfsidee van Husse is om alles gemakkelijk te maken voor de klanten. Dierenvoeding, kattenbakvulling en andere producten die worden geconsumeerd door honden en katten worden direct bij de klanten gratis bezorgd.

Het is zeer eenvoudig! De klant bestelt op de website van Husse, via de telefoon, fax of e-mail en zij leveren de bestelling een paar dagen later. Het concept bestaat uit 3 belangrijke elementen:

  • Kwaliteit van producten: de producten zijn van de hoogste kwaliteit
  • Opleiding: masters, franchisenemers en distributeurs worden allemaal opgeleid over de producten van Husse. Dit geeft zekerheid aan de klanten.
  • Service: gratis thuisbezorging: Zij rekenen niets extra’s voor thuisbezorging

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.