Husse dierenvoeding

Husse dierenvoeding is een Zweeds bedrijf dat in 1987 is opgericht toen we meerdere merken kwalitatieve dierenvoeding voor honden en katten verkochten met gratis thuisbezorging. Sinds 1991 produceert Husse hoogwaardige producten onder haar eigen merk.

Master franchise

In 1993 begon Husse zich te ontwikkelen door middel van franchising in Scandinavië en vervolgens in 1996 in de rest van Europa. Tegenwoordig is Husse in veel landen gevestigd, zoals: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zweden…. Vandaag de dag werken er meer dan 45 master-licentiehouders en ongeveer 750 franchisenemers/distributeurs voor ons.

Marktleider

We hebben ongeveer 200.000 tevreden klanten – eigenaren van katten en honden. Daardoor zijn we marktleiders in Europa op het gebied van thuisbezorging van dierenvoeding voor honden en katten.

Het bedrijfsidee van Husse is om alles gemakkelijk te maken voor de klanten. Dierenvoeding, kattenbakvulling en andere producten die worden geconsumeerd door honden en katten worden direct bij de klanten gratis bezorgd.

Het is zeer eenvoudig! De klant bestelt op de website van Husse, via de telefoon, fax of e-mail en Husse levert de bestelling een paar dagen later. Het concept van Husse bestaat uit 3 belangrijke elementen:

  • Kwaliteit van producten: Husse heeft producten van de hoogste kwaliteit
  • Opleiding: masters, franchisenemers en distributeurs worden allemaal opgeleid over de producten van Husse. Dit geeft zekerheid aan de klanten.
  • Service: gratis thuisbezorging: Husse rekent niets extra’s voor thuisbezorging.

www.husse.com

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

 

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De Franchise Adviseur