IGOFIT

IGOFIT is een studio voor personal trainingen en leefstijl. Het bedrijf is door Igor Gootjes opgericht op 1 oktober 2011 en sindsdien uitgegroeid naar een succesvolle Personal Training formule met de focus op leefstijl en vitaliteit. Inmiddels is de IGOFIT Holding B.V. een feit.

Missie

De missie van IGOFIT is hun cliënten helpen bij een vitaal, gezond en actief leven waarbij een duurzame balans tussen lichaam en geest centraal staat. Dit bereiken zij niet alleen door personal training waarbij afslanken en behalen van sportdoelen voorop staat. De toegevoegde waarde zit hem vooral in het inzetten van leefstijlinterventies. Dit wil zeggen dat bij IGOFIT naast het trainen, ook hard gewerkt wordt aan het verwerven van een gezonde leefstijl, en even zo belangrijk, deze gezonde leefstijl ook te behouden.

Gepassioneerde vakmensen

Samen met een team van gepassioneerde vakmensen is Igor bezig om zijn missie uit te dragen. Dit doet hij door middel van persoonlijke maatwerkprogramma’s, die bijdragen aan een vitaler, gezonder en actiever leven van hun cliënten. IGOFIT stelt hen hiermee in staat om meer uit het leven te laten halen. Igor en zijn medewerkers zijn echte vakmensen. Zij zijn gediplomeerde sportinstructeurs en hebben veel ervaring in de branche. Igor is bovendien opgeleid tot vitaliteitscoach.

Meerdere vestigingen

Er zijn inmiddels drie vestigingen. Het begon allemaal in Emmeloord. Later volgde Grou en Dronten. Vanuit deze drie prachtige studio’s begeleidt IGOFIT  hun cliënten met persoonlijke aandacht en kennis.

Sportieve franchisenemers

Bent u zelf sportief en ondernemend? En wilt u weten wat uw franchisemogelijkheden zijn. Neem dan vrijblijvend contact met ons. Voor meer informatie belt u 085 – 401 1699 of vul onderstaand contractformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

terug naar franchise overzicht

Facts & Figures

  • 3 vestigingen
  • 6 training programma's voor leden
  • 4 vitaliteitsprogramma's voor bedrijven

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.