IGOFIT

IGOFIT is een studio voor personal trainingen en leefstijl. Het bedrijf is door Igor Gootjes opgericht op 1 oktober 2011 en sindsdien uitgegroeid naar een succesvolle Personal Training formule met de focus op leefstijl en vitaliteit. Inmiddels is goede vriend Frank Crebas aangehaakt en de IGOFIT Holding B.V. werd in de zomer van 2018 een feit.

Missie

De missie van IGOFIT is hun cliënten helpen bij een vitaal, gezond en actief leven waarbij een duurzame balans tussen lichaam en geest centraal staat. Dit bereiken zij niet alleen door personal training waarbij afslanken en behalen van sportdoelen voorop staat. De toegevoegde waarde zit hem vooral in het inzetten van leefstijlinterventies. Dit wil zeggen dat bij IGOFIT naast het trainen, ook hard gewerkt wordt aan het verwerven van een gezonde leefstijl, en even zo belangrijk, deze gezonde leefstijl ook te behouden.

Gepassioneerde vakmensen

Samen met een team van gepassioneerde vakmensen is dit tweetal bezig om hun missie uit te dragen. Dit doen zij door middel van persoonlijke maatwerkprogramma’s, die bijdragen aan een vitaler, gezonder en actiever leven van hun cliënten. IGOFIT stelt hen hiermee in staat om meer uit het leven te laten halen. Igor, Frank en hun medewerkers zijn echte vakmensen. Zij zijn gediplomeerde sportinstructeurs en hebben veel ervaring in de branche. Igor en Frank hebben zijn ook nog eens opgeleid tot vitaliteitscoach.

Meerdere vestigingen

Er zijn inmiddels drie vestigingen. Het begon allemaal in Emmeloord. Later volgde Grou en Dronten. Vanuit deze drie prachtige studio’s begeleiden zij hun cliënten met persoonlijke aandacht en kennis.

Wij zoeken sportieve franchisenemers

Bent u zelf sportief en ondernemend? En heeft u gezondheid en vitaliteit hoog in het vaandel staan? Dan zoekt IGOFIT u! Nieuwe franchisenemers met een passie voor vitaal, gezond en actief leven zijn van harte uitgenodigd om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Voor meer informatie belt u 040-7878474 of vul onderstaand contractformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

 

 

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De Franchise Adviseur