IMPRESSS Eyebrow Artists

IMPRESSS behoort al meer dan 15 jaar tot de beste en meest bekende Permanent Make-up instituten van Nederland gespecialiseerd in wenkbrauwen. Zij worden gezien als de nummer 1 in wenkbrauwen. Meesterschap en passie voor brows is wat deze franchiseformule onderscheidt van anderen. Iedere behandeling zien zij als een ”Piece of Art”. En iedere dag geven ze bij IMPRESSS het beste van henzelf om mooie brows te creëren.

Over IMPRESSS

Landelijk bekend in wenkbrauwen 

IMPRESSS is landelijk bekend om haar specialisme in mooi gevormde wenkbrauwen. IMPRESSS-brows zijn custom-made en uniek. De klanten komen dan ook uit heel Nederland en zelfs vanuit het buitenland.

IMPRESSS Franchiseformule voor wenkbrauwen

Wat IMPRESSS bijzonder maakt

Wat maakt IMPRESSS zo bijzonder dat dames vanuit heel Nederland én daarbuiten komen? Dat is de focus. Deze ligt op wenkbrauwen. Zij zijn dan ook continu bezig om de expertstatus te vergroten door technieken te vernieuwen én te verbeteren. IMPRESSS blijft zichzelf uitdagen. IMPRESSS staat landelijk bekend om haar specialisme in mooi gevormde wenkbrauwen dat zo ver gevorderd is van alles wat eerder is gezien… Hiervoor rijden veel dames graag een stukje extra. Wenkbrauwen zijn bepalend voor uw gezichtsuitstraling en u wil wel dat het goed gebeurt…

Eigen technieken

Bij IMPRESSS vinden ze dat iedere wenkbrauw uniek is en ‘one-of-a-kind!’ Daarom ontwikkelen ze eigen Permanent Make-up technieken en creëren zij eigen brow-styles. Een mix van alle mogelijke internationale technieken met een touch van IMPRESSS.

Klanttevredenheid

Franchiseformule IMPRESSS wordt door haar klanten gewaardeerd om de mooi gevormde wenkbrauwen en de uitstekende service. Op Social Media en Google genieten zij dan ook een 5***** klanttevredenheid score.

Op zoek naar IMPRESSS franchisenemers

Kwaliteitsketen met groeipotentieel

IMPRESSS schaalt op naar een landelijke kwaliteitsketen in behandelingen voor wenkbrauwen. De markt voor wenkbrauwen heeft een sterk groeipotentieel en zij bieden hierin een unieke formule.

Eigen franchisevestiging

Wilt u graag een eigen IMPRESSS vestiging? Zij zijn op zoek naar franchisenemers in heel Nederland! IMPRESSS gunt alle dames in Nederland mooie wenkbrauwen. Daarom zijn zij op zoek naar enthousiaste franchisenemers met een passie voor wenkbrauwen die een eigen vestiging onder hun naam willen starten. Met meer dan 20 jaar ervaring is er binnen het team van IMPRESSS veel kennis, ervaring en know-how aanwezig. Uiteraard op het gebied van Permanent Make-up, wenkbrauwen, behandelingen, opleidingen, trainingen en producten. Maar ook op het gebied van personeel, (online en offline) marketing, inkoop, social media, administratie, finance én ondernemen. Samen creëren jullie een eigen succesvolle IMPRESSS vestiging!

Franchiseadvies

Bij deze franchiseformule begeleiden ze nieuwe franchisenemers goed, zodat ook iedere nieuwe vestiging een succes wordt. Het team van De FranchiseAdviseur helpt hen bij het uitrollen van een landelijke franchiseformule met internationale allure. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij brengen u graag met deze formule in contact.

 

 

terug naar franchise overzicht

    Daag ons uit

    Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

    Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur