Incassonet

Incasso zonder juridische maatregelen heeft vele voordelen. Voor u en uw klant. U ontvangt sneller uw geld, terwijl de zakelijke verhoudingen goed blijven. De focus van Incassonet ligt dan ook op het minnelijke incassotraject. Onze gespecialiseerde incassomedewerkers weten hoe ze uw zaak moeten behandelen en gebruiken hierbij verschillende moderne en traditionele communicatiemiddelen.

Door jarenlange ervaring op gebied van incassorecht en mensenkennis, kunnen wij op een efficiënte wijze uw factuur incasseren. Naast dat wij er voor zorgen dat uw factuur betaald wordt, krijgt u ook nog de rente waar u uiteraard zelf recht op heeft.

Incassonet heeft vestigingen in Barneveld en Lelystad en binnenkort ook in Haarlem

FRANCHISE

Altijd al je eigen incassobureau willen starten? Incassonet biedt je nu de mogelijkheid om zelfstandig ondernemer te worden in de dynamische incassowereld. Ben jij een ambitieuze ondernemer met kennis en ervaring met de incassobranche? Incassonet kan je de juiste ondersteuning bieden om je droom te verwezenlijken: je eigen incassobedrijf!

Deelnemen aan het franchisenetwerk van Incassonet betekent dat u kiest voor een professioneel netwerk van incassospecialisten die werken met een sterk en herkenbaar merk. Het netwerk van Incassonet biedt u professionele ondersteuning, kennisuitwisseling en uitstekende faciliteiten om uw eigen incasso onderneming te starten.

WAT BIEDT INCASSONET?

  • EEN PROFESSIONELE, LANDELIJKE ORGANISATIE MET EEN REGIONAAL EN PERSOONLIJK KARAKTER
  • PROFESSIONALITEIT; Incassonet is een professioneel, landelijk netwerk van incassospecialisten. We zoeken gedreven, ondernemende mensen die met ons mee willen doen om het succes te vergroten.
  • UNIEK INCASSOSYSTEEM; Incassonet biedt een uniek incassosysteem, waarmee franchisenemers gemakkelijk dagelijkse werkzaamheden kunnen verrichten. Geautomatiseerd, overzichtelijk en toegankelijk.
  • PERSOONLIJKE BEGELEIDING; Incassonet werkt altijd vanuit persoonlijke begeleiding en persoonlijk contact. Wij willen je helpen om van je bedrijf een succes te maken met behulp van onze formule.

De FranchiseAdviseur adviseert Incassonet bij het ontwikkelen van de franchiseformule.

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Wij helpen u graag verder in franchise. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur