Kachelplaats

Kachelplaats is al jaren de specialist op het gebied van haarden, kachels, afvoermaterialen, accessoires, plateaus en schouwen. Kachelplaats helpt hun klanten dan maar al te graag met het realiseren van hun wensen van het begin tot het eind. Dit ziet de klant terug in een deskundig advies van verkoopadviseurs, waarbij er o.a. rekening wordt gehouden met wensen, de veiligheid van de woning, technische mogelijkheden, functionaliteit en de kwaliteit van de producten.

Krijg het warme gevoel wat bij Kachelplaats hoort en kijk dit filmpje

Kachelplaats

Om een kijkje te nemen op de website van Kachelplaats  klik hier

Op 28 september 2017 is de eerste franchisevestiging in Barneveld geopend en hier zullen de komende jaren nog vele vestigingen op volgen. Kachelplaats heeft een sterke marketing strategie en gaat volledig met de tijd mee op gebied van online marketing. Heeft u als ondernemer het gevoel dat u naast uw dagelijkse werkzaamheden onvoldoende tijd heeft voor uw social media en online marketing, dan  voor u dat tegenwoordig bijna alles online gebeurt. Lees dan vooral verder, want dan is Kachelplaats wellicht een oplossing voor u!

Dankzij de jarenlange ervaring en grootschalige inkoop heeft Kachelplaats goede afspraken met contractleveranciers. Dit biedt u als franchisenemer een hoogwaardig assortiment tegen scherpe inkoop condities.

De sterke inkoopkanalen, een goede marketingstrategie, een breed assortiment en gevoel voor de markt, bieden de ondernemer een grotere kans op succes in de markt.

De payoff van Kachelplaats ‘warmte komt van binnen‘  komt op diverse manieren in de formule terug. Naast de betrekking op het product heeft dit zeker ook betrekking op de organisatie van Kachelplaats. Directeuren Jeroen Hup en Herman van Dalfsen zijn ondernemers die ernaar streven om sámen met de franchisenemer te werken aan zowel de individuele ontwikkeling als wel de ontwikkeling van de vestiging én de totale formule. Dit maakt het mogelijk om met behoud van zelfstandigheid samen te profiteren van elkaars ervaringen en kennis.

Lees ook het nieuwsbericht ‘wanneer aardgas gaat verdwijnen, zal de vraag naar haarden blijven’

nationale franchisegids

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Kachelplaats, neem een kijkje op onze pagina Kachelplaats zoekt franchisenemers. Ook kunt u direct contact opnemen met Chantal van Gerven via 040-7878474 of laat dan uw gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Laatste nieuws: klik hier

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De Franchise Adviseur