Kachelplaats

Kachelplaats is al jaren de specialist op het gebied van haarden, kachels, afvoermaterialen, accessoires, plateaus en schouwen. Kachelplaats helpt hun klanten graag met het realiseren van hun wensen van het begin tot het eind. Dit ziet de klant terug in een deskundig advies van verkoopadviseurs. Hierbij wordt  er onder andere rekening gehouden met wensen, de veiligheid van de woning, technische mogelijkheden, functionaliteit en de kwaliteit van de producten. Met maar liefst 20 jaar ervaring is Kachelplaats de aangewezen partij om de wensen van klanten om te zetten naar realiteit.

Franchise vestiging

Kachelplaats heeft als pilot een franchise vestiging in Barneveld geopend. Dit bevalt zo goed dat hier de komende jaren nog vele vestigingen op zullen volgen. Kachelplaats heeft een sterke marketing strategie en gaat volledig met de tijd mee op gebied van online marketing. Heeft u als ondernemer het gevoel dat u naast uw dagelijkse werkzaamheden onvoldoende tijd heeft voor uw social media en online marketing? Dan begrijpen ze dat bij Kachelplaats. Aangezien tegenwoordig bijna alles online gebeurt, zal Kachelplaats er alles aan doen om te zorgen dat de online informatiestroom wordt bijgehouden. Bent u een goede verkoper met technische kennis en wilt u uw online marketing niet zelf bij houden? Lees dan vooral verder, want dan is Kachelplaats wellicht een oplossing voor u!

Dankzij de jarenlange ervaring en grootschalige inkoop heeft Kachelplaats goede afspraken met contractleveranciers. Dit biedt u als franchisenemer een hoogwaardig assortiment tegen goede inkoop condities.

De sterke inkoopkanalen, een goede marketingstrategie, een breed assortiment en gevoel voor de markt, bieden de ondernemer een grotere kans op succes in de markt. Daarnaast gebeurt tegenwoordig erg veel online, maar de consument heeft bij de producten van Kachelplaats juist de behoefte om de producten te zien en te ‘beleven’. Er bestaat een behoefte aan een showroom met mooie, hoogwaardige producten, waar de klant een goed advies krijgt om zijn wensen te realiseren. De betrokkenheid en het professionele advies zijn belangrijke redenen dat men graag naar Kachelplaats komt. Daar ligt dus voor de franchisenemer een hele belangrijke taak. Kandidaten met deze kwaliteiten zijn niet eenvoudig te vinden, dus wij zijn op zoek naar de juiste kandidaat die deze rol kan vervullen.

Warmte komt van binnen

De payoff van Kachelplaats ‘warmte komt van binnen‘  komt op diverse manieren in de formule terug. Naast de betrekking op het product heeft dit zeker ook betrekking op de organisatie van Kachelplaats. Directeuren Jeroen Hup en Herman van Dalfsen zijn ondernemers die ernaar streven om sámen met de franchisenemer te werken aan zowel de individuele ontwikkeling als wel de ontwikkeling van de vestiging én de totale formule. Dit maakt het mogelijk om met behoud van zelfstandigheid samen te profiteren van elkaars ervaringen en kennis.

Inmiddels zoekt kachelplaats geen nieuwe franchisenemers meer. Voor informatie over ander formules kunt u contact met ons opnemen. Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@franchiseadviseur.nl

 

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.