Kanters Special Products

Kanters heeft een specialisatie in vloeibare voedingssupplementen ter ondersteuning van de diergezondheid. Kanters ontwikkelt, produceert en vermarkt voedingssupplementen, reinigings- en desinfectiemiddelen voor (water)leidingen, kuikenpapier en klauwverzorgingsmiddelen. Alle producten worden geproduceerd volgens GMP/HACCP in hun moderne fabriek en worden getest in onderzoeksfaciliteiten om veilige producten van uitstekende kwaliteit te garanderen. De ervaringen gaan terug naar de 80’er jaren, waar Kanters met een management informatiesysteem data analyseerde  om de dierprestaties nauwkeurig te volgen. Deze informatie vormde de basis voor een eigen productontwikkeling.

Missie
Healthy Animals, Healthy Farm dat is waar zij voor staan. Door het toevoegen van  vloeibare voedingssupplementen ondersteunen zij de diergezondheid, verminderen ze het antibioticagebruik en zorgen ze voor een beter dierenwelzijn. Gezonde dieren presteren beter, wat zal resulteren in een hoger bedrijfsresultaat voor de veehouder.

Visie 
Ze streven ernaar om een toonaangevend bedrijf te zijn in het ontwikkelen van duurzame alternatieven voor antibiotica die zowel de diergezondheid, dierenwelzijn als de bedrijfsresultaten verbeteren.

Wat doet De FranchiseAdviseur bij Kanters Special Products?

We onderzoeken de haalbaarheid van een franchiseformule. Op basis van het Strategisch Canvas is een analyse gemaakt van de mogelijkheden en kansen voor Kanters. We begeleiden de directie en brengen het bedrijf in contact  met de juiste kanalen en partijen om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Referentie: de heer Rogier van Sambeek

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchise overzicht

    Daag ons uit

    Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

    Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur