Kanters Special Products

Kanters heeft een specialisatie in vloeibare voedingssupplementen ter ondersteuning van de diergezondheid. Kanters ontwikkelt, produceert en vermarkt voedingssupplementen, reinigings- en desinfectiemiddelen voor (water)leidingen, kuikenpapier en klauwverzorgingsmiddelen. Alle producten worden geproduceerd volgens GMP/HACCP in onze moderne fabriek en worden getest in onderzoeksfaciliteiten om veilige producten van uitstekende kwaliteit te garanderen. De ervaringen gaan terug naar de 80’er jaren, waar Kanters met een management informatiesysteem data analyseerde  om de dierprestaties nauwkeurig te volgen. Deze informatie vormde de basis voor een eigen productontwikkeling.

Wat doet De FranchiseAdviseur bij Kanters Special Products?

We onderzoeken de haalbaarheid van een franchiseformule. Dit onderzoek loopt nog.

Op basis van het Strategisch Canvas is een analyse gemaakt van de mogelijkheden en kansen voor Kanters. We begeleiden de directie en brengen het bedrijf in contact  met de juiste kanalen en partijen om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

 

Referentie: de heer Rogier van Sambeek

www.kanters.nl

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De Franchise Adviseur