Kinderdagverblijf Snuffie

Kinderdagverblijf Snuffie biedt vanuit twee vestigingen in Amsterdam flexibele en kleinschalige kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het is een opvang waar kinderen van verschillende nationaliteiten en religie in een huiselijke sfeer, een veilig en warm milieu wordt geboden dat dient als aanvulling op de thuissituatie. De klant en de kwaliteit van de dienstverlening staan hierbij centraal. De kinderen worden door gediplomeerde en ervaren Pedagogisch medewerkers opgevangen, verzorgd en begeleid.

De diensten van Kinderdagverblijf Snuffie:

 • Flexibele opvang (vervroegde of verlengde opvang)
 • Hele dagopvang van 08:00 tot 18:00 uur
 • Halve dagopvang (van 08:00 tot 13:00 uur of van 13:00 tot 18:00 uur
 • Urenopvang middels een strippenkaart
 • Er wordt gewerkt met de voorschoolse methode Puk en Ko.

Om een kijkje te nemen op de website van Kinderdagverblijf Snuffie klik hier.

Snuffie

Vanwege het succes in de afgelopen jaren heeft eigenaar Eveline Elshot besloten het concept in franchise te ontwikkelen en op deze wijze het aantal vestigingen te gaan uitbreiden.

De FranchiseAdviseur begeleidt franchisegever bij het realiseren van de vereiste documenten zoals het franchiseplan, het handboek, de voorovereenkomst en de franchiseovereenkomst.

Lijkt het u leuk om een eigen vestiging van Kinderdagverblijf Snuffie te starten in Amsterdam of omstreken of wilt u zich met uw huidige kinderdagverblijf aansluiten? Neem dan voor meer informatie contact op ons op. Mailt u naar info@franchiseadviseur.nl of bel: 040 -78 78 474. U kunt ook een bericht achter laten via onderstaand contactformulier.

terug naar franchise overzicht

  Daag ons uit

  Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

  Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur