Kokkie snackbar-eetcafé

Kokkie is een franchiseorganisatie voor snackbars en eetcafés. Zij bieden een zeer gevarieerd assortiment van zowel snacks als gezonde verantwoorde gerechten. Dit is hét adres voor een eenvoudige en lekkere maaltijd voor iedereen. Kokkie hanteert de claim “Lekker en gezellig”. De formule heeft 9 vestigingen.

De vraag aan De FranchiseAdviseur: Ontwikkel de belangrijkste documenten voor de inrichting van een franchise en stel een businessplan op met bijbehorende strategie. De ontwikkelde documenten zoals Intentieverklaring, franchiseovereenkomst en franchisevoorwaarden zijn beschreven in het Formule Handboek, waar ook de huisstijlvoorwaarden in benoemd staan. In aansluiting hierop zijn in samenwerking met het team van De Franchise Adviseur communicatiemiddelen ontworpen en ontwikkeld om een uniforme uitstraling te bewerkstelligen. Kokkie wordt ook continue begeleid in de operationele uitrol van de formule. De Franchise Adviseur is sparringpartner van de directie.

Kokkie telt op dit moment 8 franchisenemers. In samenwerking met De FranchiseAdviseur zijn ze continu op zoek naar mensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en die nét iets meer willen met hun snackbar. Meer uitstraling, meer begeleiding, meer keuze, meer service én meer kwaliteit.

Door ervaring is franchisegever Kokkie zeer goed in staat iedere nieuwe franchisenemer één-op-één te begeleiden. Samen wordt gekeken waar behoefte aan is: door bij de franchisenemer in de zaak mee te draaien of door de franchisenemer een kijkje in de keuken van een bestaande vestiging te laten nemen. Ervaren mensen zetten zich graag in en komen met ideeën, tips en oplossingen waar de (potentiële) franchisenemer echt wat aan heeft. Dit alles met maar één doel: dat u met uw zaak nog meer omzet genereert dan u op dit moment doet.

Begeleiding.

Als specialist in franchiseformules begeleidt De FranchiseAdviseur de werving en selectie van nieuwe franchisenemers voor Kokkie. Bent u geïnteresseerd in de franchiseformule Kokkie en wilt u in een vrijblijvend gesprek horen wat Kokkie u als franchisenemer kan bieden, neem dan contact met ons op of reageer via onderstaande contactformulier.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De Franchise Adviseur