Le Sud

Le Sud een bijzonder “Feel-Good” concept, wordt in samenwerking met De FranchiseAdviseur ontwikkelt tot een franchiseformule.

Ahmad Oskouie, geboren in Iran,  is in 2008 met zijn winkel gestart met Le Sud in Amsterdam aan de Haarlemmerdijk. Le Sud is een stukje Perzië in de leukste straat van Amsterdam. Hij heeft een passie voor voeding en laat mensen hier graag van meegenieten.

Zijn traiteurs bereiden met liefde de mooiste vegetarische gerechten voor u. Gezond, lekker en verrassend, dat zijn de smaken van de Mediterranee en het Midden-Oosten. Het assortiment bestaat uit meer dan 40 salades, broodjes, olijven, vele soorten hummus, spreads en kleine gerechtjes. Deze worden allemaal gemaakt volgens authentiek recept met verse kruiden uit Iran en eerlijke smaakcombinaties.

Kijk voor meer informatie op: www.lesud.nl

Het motto van  Le Sud is:

Bij de eerste ontmoeting vrienden, bij de volgende ontmoeting broeders.

De FranchiseAdviseur begeleidt Le Sud bij de juiste documenten, het handboek, contracten, spelregels en bij het bewerkstelligen van de juiste groeistrategie.

Mocht u interesse hebben in deze formule, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met Bart van der Schoot via telefoonnummer 06 – 518 96 724 of laat een bericht achter via onderstaand contactformulier.

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Wij helpen u graag verder in franchise. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur