Maatje voor de Zorg

Maatje maken we samen

Maatje voor de Zorg is een innovatief en uniek franchiseconcept waarmee in 2020 is gestart: een full-service-zorgorganisatie die zorg en hulp weer toegankelijk maakt voor ouderen die langer thuis willen blijven wonen en hun naasten willen ontzorgen. Dat gunnen we heel Nederland. Zorg je mee?

Maatje voor de Zorg kan het niet alleen

De zorg is al jaren aan het veranderen en dat is niet in positieve zin. Papierwerk en timemanagement staan centraal. Echt de tijd nemen voor noodzakelijke zorghandelingen is er niet meer bij. Laat staan dat er tijd is voor een spontane helpende hand of een gezellig praatje. Het is de missie van Maatje voor de Zorg om wél die extra zorg te leveren voor wie dat nodig heeft. Dat kunnen zij niet alleen, daar hebben zij Maatjes voor nodig. Maatjes die de zorg een warm hart toedragen en blij worden als ze die zorg in alle vrijheid en zelfstandigheid kunnen leveren.

Innovatief platform voor ondernemende Maatjes

Maatje voor de Zorg ondersteunt de ondernemende Maatjes met een innovatieve, kant-en-klare cloudomgeving die direct is gekoppeld aan een administratie-, opdrachten- en urensysteem. Meer dan een apparaat met internettoegang heb je hiervoor niet nodig. De mensen achter Maatje voor de Zorg begeleiden en coachen je actief bij het opstarten van jouw leven als ondernemer, zodat jij je kan concentreren op waar je goed in bent: het leveren van goede zorg. Zo maken zij het je makkelijk om een vliegende start te maken als zelfstandig ondernemer.

Vliegende start op maat

Maar er is meer! Maatje voor de Zorg helpt je met trainingen en brengen je uiteraard in contact met potentiële cliënten. Zij doen er alles aan om het werk zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw wensen. Zo zorgen ze niet alleen voor de ouderen, maar ook voor jou. Heb jij hart voor mensen, ben jij bekend met de sector Zorg en Welzijn en heb je de juiste diploma’s en registraties? Ben je ondernemend, gedreven en ambitieus? Begrijp je hoe belangrijk vertrouwen is en is open en duidelijke communicatie voor jou een no-brainer? Ben je minimaal 20 uur beschikbaar? Dan is Maatje voor de Zorg dé formule om jouw zelfstandig ondernemerschap te starten.

Zelf doen staat centraal

Nederland vergrijst. Bijna de helft van de acht miljoen Nederlandse huishoudens behoort tot de 55-plushuishoudens. De tijd van de verzorgingshuizen ligt ver achter ons. Alleen mensen met een heel zware zorgvraag kunnen nog terecht in een verpleegtehuis. Vandaag de dag staat zelf doen centraal. Kun je iets niet, dan wordt er gekeken naar wat mantelzorgers voor je kunnen betekenen. De reguliere thuiszorg wordt steeds verder uitgekleed. Niet iedereen wil of kan op kinderen en andere mantelzorgers steunen. Wij geloven dat er een mooie toekomst is weggelegd voor kwalitatief hoogwaardige zorg die wordt geleverd door professionals die zorg als hun persoonlijke missie zien. Doe je mee?

Zorg je mee?

Lijkt het je interessant om je als Maatje aan te sluiten bij deze formule? Neem dan nu de eerste stap voor een toekomst als franchiseondernemer. Neem direct contact op om een afspraak te maken.

Voor meer informatie over deze formule of over een franchise starten kun je ons vrijblijvend een email sturen. Wij brengen je graag in contact met deze mooie franchiseformule.

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.