MBE Mail Boxes Etc.

Het Amerikaanse bedrijf Mail Boxes Etc. (MBE) opende eind 2019 haar eerste franchisevestiging in Nederland. In het Noord-Limburgse Venlo werd een succesvolle pilotwinkel gestart en de Nederlandse Master Licentiehouder zag de franchisevestiging in Venlo goede zaken doen. Mail Boxes Etc. is momenteel dan ook op zoek naar franchiseondernemers die deze mooie formule graag verder uit willen breiden in Nederland.

Unieke formule

De Amerikaanse winkelketen – opgericht in 1980 – is wereldwijd één van de grootste outsourcingsbedrijven. MBE biedt zakelijke en particuliere klanten diverse diensten aan op het gebied van verzending en logistiek, printopdrachten, communicatie en zakelijke ondersteuning. De combinatie van de door MBE aangeboden diensten maakt de formule uniek. Hun diensten bestaan naast logistiek en (internationale) pakketverzending onder andere uit:

 • Professionele verpakking van pakketten
 • Internationale verzending en douanedocumenten
 • Drukwerk
 • Grafisch ontwerp
 • Logistieke oplossingen
 • Webmarketing

Succesvol in verzending en prints

MBE heeft maar liefst 2500 franchisevestigingen in 47 verschillende landen. Sinds de oprichting heeft Mail Boxes Etc. wereldwijd miljoenen zendingen verzorgd. Het bedrijf kan alle pakketformaten naar iedere gewenste bestemming verzenden. Tijdens het verzendproces blijft MBE van begin tot eind betrokken; van het inpakken tot het regelen van douanedocumenten. MBE neemt voor, tijdens en na het transport alle zorgen van haar klanten uit handen. MBE biedt een breed en divers aantal producten en diensten aan die een uitkomst zijn zowel voor particulieren als voor de bedrijvenbranche.

Franchisevestiging MBE

Eén grote franchise-familie

Deze veelzijdige franchiseformule zoekt enthousiaste en ondernemende franchisenemers met een passie voor logistiek en/of transport die een eigen franchisevestiging in Nederland willen starten. Als franchisenemer bij MBE werk je graag hard, maar altijd met veel plezier. De samenwerking binnen MBE voelt als een hechte familieband en het gebeurt ook regelmatig dat ondernemers samen met een familielid een franchisevestiging opstarten. MBE biedt franchisenemers een eigen trainingsprogramma, centrale inkoop en een verzorging van de marketingactiviteiten. Daarnaast is er binnen deze franchiseformule voldoende ruimte voor eigen ideeën.

Meer informatie?

Ben je ondernemend, internationaal georiënteerd en inventief? Dan is MBE op zoek naar jou! Wil je meer weten over deze franchiseformule, bijvoorbeeld over de hoogte van de entreefee, de locatie omschrijving van de franchisevestiging of de ondersteuning vanuit MBE voor franchisenemers? Stuur ons een email of bel met 040-787847. Wij vertellen je graag meer! Voor meer informatie over de diensten van Mail Boxes Etc. kun je ook een kijkje nemen op de website of onderstaande brochure downloaden.

Mail-Boxes-Etc.-Business-opportunity-folderDownload

 

terug naar franchise overzicht

  Daag ons uit

  Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

  Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur