Nanny in Huis

Nanny in Huis gelooft dat kinderen die worden opgevoed in een sfeer van warmte, veiligheid en geborgenheid zich het beste kunnen ontwikkelen.

De individuele aanleg en de invloed van de omgeving zijn gezamenlijk bepalend voor de ontwikkeling van het kind.

De rol van de Nanny hierbij  is essentieel. Vanuit een veilige basis kan het kind de wereld om zich heen gaan begrijpen en ontdekken. Daarbij stelt de Nanny heldere regels en schept voorwaarden waarbinnen de kinderen (positieve) ervaringen kunnen opdoen en zich optimaal kunnen ontplooien. Nanny in Huis biedt hoogwaardige kwaliteit. Kernwoorden zijn: betrouwbaar, persoonlijk en flexibel.

Hoe bereikt Nanny in Huis dit;

Binnen de organisatie werken zij met een eigen pedagogisch beleidsplan. De Nanny ’s weten wat hierin staat en zijn bereid volgens deze visie te werken. Hierdoor werken zij binnen Nanny in Huis op één lijn. Het Pedagogisch beleidsplan is te alle tijden in te zien en ligt ook altijd op de opvanglocatie. Wanneer er vragen zijn op pedagogisch gebied kunnen zij altijd terecht bij een tweetal externe pedagogen.

Om de kwaliteit te waarborgen heeft Nanny in Huis met enige regelmaat contact met zowel de Nanny als de vraagouders.  De Nanny’s krijgen ieder kwartaal bijscholing.

Neem een kijkje op de website van Nanny in Huis

De FranchiseAdviseur begeleidt Nanny in Huis bij de ontwikkeling van het handboek.

Mocht u interesse hebben in deze formule, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met 085 – 401 1699  of laat een bericht achter via onderstaand contactformulier.  Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.