Olympia Uitzendbureau

Olympia Uitzendbureau is sinds 1998 actief als franchiseformule in de uitzendbranche. Ondernemers die lokaal geworteld zijn, leiden de vestigingen. Samen met de medewerkers begrijpen zij wat er speelt bij onze klanten en kandidaten. Samen vormen wij een sterke landelijke organisatie, die gebruik maakt van de (online) wervingskracht van onze grote naamsbekendheid.

Olympia Uitzendbureau bemiddelt in alle soorten werk. Iedereen met ervaring op administratief, technisch, industrieel of medisch gebied is dus welkom. Als franchise­ondernemers zijn zij de goede bekende van veel grote (inter)nationale bedrijven, middelgrote ondernemingen, overheidsinstellingen en het MKB. 

Mijlpalen

2012
  • Olympia behoort tot de top 5 spelers in de Nederlandse Uitzendbranche.
2010
  • Olympia opent de 125ste vestiging in Nederland
2006
  •  Op basis van behaalde resultaten wint Olympia de prestigieuze Franchise Award voor franchiseformules met een looptijd korter dan 10
    jaar.
1998
  • Olympia introduceert de unieke Olympia franchiseformule
1969
  • Open vanaf 1 april 1969

 

Olympia

 

Olympia Uitzendbureau heeft naast eigen vestigingen inmiddels ook een groot aantal franchisevestigingen. Op initiatief van de franchisenemers is de Olympia Franchise Vereniging opgericht en binnen deze vereniging opereren de leden van het bestuur om de belangen van de franchisenemers te behartigen. Om dit op een professionele manier verder te kunnen ontwikkelen, hebben zij de hulp van De FranchiseAdviseur ingeroepen en onze adviseur is dan ook één van de aanwezigen bij de bijeenkomsten met franchisenemer en franchisegever.

Mocht u meer willen weten over de franchiseformule van Olympia Uitzendbureau, dan verzoeken wij u vriendelijk hieronder uw gegevens in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.