Permsal

Permsal wil heel Nederland laten ervaren wat magnesium voor de gezondheid kan betekenen. En dat is nogal wat. Magnesiumchloride, een lichaamseigen mineraal, is de derde levensbehoefte van mens en dier. Permsal is in 2014 opgericht door Maik Lipsius en Marian van der Heijde. Zo konden zij hun passie voor een betere gezondheid en hun kennis van gezonde voeding en natuurlijke producten met iedereen delen.

Wat doet Permsal?

Permsal levert magnesium van topkwaliteit zoals (sport)olie, -kristallen, -gel en -scrub, op basis van pure magnesiumchloride. Zij leveren aan zowel de zakelijke als de particuliere markt. Deze fijne producten zijn via de webshop te bestellen. Daarnaast opende Permsal in 2018 het eerste Magnesium Experience Centrum van ons land. In dit Excperience Centrum leer je alles over magnesium en de verschillende toepassingen ervan. Iedere training wordt afgestemd op de groep en is toepasbaar op verschillende werkvelden. Denk hierbij aan schoonheidsspecialisten, pedicure wellness, (top)sporters, sportscholen of fysio-therapeuten. 

Permsal producten

Wat doet magnesium?

Magnesium heeft onder andere een ontspannend effect op ons lichaam, het brengt ons zenuwstelsel tot rust. Daarnaast versterkt het de botten en helpt magnesium om ons uithoudingsvermogen te vergroten. Veel mentale en fysieke klachten ontstaan door een tekort aan magnesium. In het online kenniscentrum van Permsal worden de meest voorkomende klachten nader toegelicht.

Franchisenemer worden bij Permsal

Heeft u ook ook affiniteit met gezondheid, gebruik van natuurlijke producten en gezonde voeding, dan is Permsal is op zoek u. Persmal zoekt franchisenemers om dit mooie concept landelijk uit te rollen zodat u samen met Maik en Marian zo veel mogelijk consumenten de gezondheidsvoordelen van magnesium kunt laten ervaren.

Bent u die ondernemer met passie die graag meedeelt in dit succes en wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Bel 085 – 401 1699 of laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.