PIDZ Zorg

De Nederlandse samenleving is aan vergrijzing onderhevig. In 2025 wordt er een personeelstekort in de zorgsector verwacht van zo’n 450.000 zorgmedewerkers. Een enorme uitdaging voor onze maatschappij. PIDZ Zorg ziet het als haar missie om aan de oplossing hiervan een belangrijke bijdrage te leveren.

Vraag en aanbod op unieke manier samenbrengen

PIDZ Zorg is gespecialiseerd in de bemiddeling tussen ZZP-ers en opdrachtgevers in de zorg. Geen gewoon arbeidsbemiddelingsbureau maar ontstaan vanuit de sector zelf! PIDZ Zorg is opgericht door Ron Simmer en W. Fassbender (Fass). Zij hebben jarenlang in de zorg gewerkt en kennen de knelpunten als geen ander.

In 2010 hebben zij PIDZ Zorg opgericht met de ambitie om ZZP-ers en opdrachtgevers zo makkelijk mogelijk bij elkaar te brengen en zoveel mogelijk te ontlasten in hun administratieve verplichtingen.

Online programma

Hiertoe werkt PIDZ Zorg met een volledig geautomatiseerd uniek online softwareprogramma, waarmee met een paar muisklikken ZZP-ers kunnen worden gezocht en een opdracht/overeenkomst tussen de ZZP-er en opdrachtgever kan worden gesloten.
PIDZ Zorg werkt zorgsectorbreed: zowel binnen zorgorganisaties in de zorg- en welzijnsector als binnen de PGB- en particuliere zorg/begeleiding.

www.pidzzorg.nl

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De Franchise Adviseur