PIDZ Zorg

Met zorg verbonden. 

PIDZ is een netwerk van zorgproffesionals. De Nederlandse samenleving is aan vergrijzing onderhevig. In 2025 wordt er een personeelstekort in de zorgsector verwacht van zo’n 450.000 zorgmedewerkers. Een enorme uitdaging voor onze maatschappij. PIDZ ziet het als haar missie om aan de oplossing hiervan een belangrijke bijdrage te leveren.

Vraag en aanbod op unieke manier samenbrengen

PIDZ is gespecialiseerd in de bemiddeling tussen ZZP-ers en opdrachtgevers in de zorg. Geen gewoon arbeidsbemiddelingsbureau maar ontstaan vanuit de sector zelf! PIDZ is opgericht door Ron Simmer en W. Fassbender (Fass). Zij hebben jarenlang in de zorg gewerkt en kennen de knelpunten als geen ander. Zij voelen zich al jaren nauw verbonden met de zorg. Ze maakten van dichtbij mee hoe de zorg haar menselijke karakter langzaam kwijtraakte. Mensen werden nummers. En nummers werden getallen. PIDZ wil het tij keren. Zorg moet niet enkel om winst draaien, maar juist om het creëren van waarde. En dat doe je door goed voor elkaar te zorgen. Je kunt tenslotte pas goed zorg verlenen aan een ander, als er ook goed voor jou wordt gezorgd.

In 2010 hebben zij PIDZ opgericht met de ambitie om ZZP-ers en opdrachtgevers zo makkelijk mogelijk bij elkaar te brengen en zoveel mogelijk te ontlasten in hun administratieve verplichtingen.

Online programma

Hiertoe werkt PIDZ met een volledig geautomatiseerd uniek online softwareprogramma, waarmee met een paar muisklikken ZZP-ers kunnen worden gezocht en een opdracht/overeenkomst tussen de ZZP-er en opdrachtgever kan worden gesloten.
PIDZ werkt zorgsectorbreed: zowel binnen zorgorganisaties in de zorg- en welzijnssector als binnen de PGB- en particuliere zorg/begeleiding.

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Wij helpen u graag verder in franchise. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur