PIDZ. met zorg verbonden

De Nederlandse samenleving is aan vergrijzing onderhevig. In 2025 wordt er een personeelstekort in de zorgsector verwacht van zo’n 450.000 zorgmedewerkers. Een enorme uitdaging voor onze maatschappij. PIDZ ziet het dan ook als haar missie om aan de oplossing hiervan een belangrijke bijdrage te leveren.

Vraag en aanbod op unieke manier samenbrengen

PIDZ is gespecialiseerd in de bemiddeling tussen ZZP-ers en opdrachtgevers in de zorg. Geen gewoon arbeidsbemiddelingsbureau maar ontstaan vanuit de sector zelf! PIDZ is opgericht door de heren Ron Simmer en W. Fassbender (Fass). Zij hebben jarenlang in de zorg gewerkt en kennen de knelpunten als geen ander. In 2010 hebben zij PIDZ Zorg opgericht met de ambitie om ZZP-ers en opdrachtgevers zo makkelijk mogelijk bij elkaar te brengen en zoveel mogelijk te ontlasten in hun administratieve verplichtingen.

Online programma

PIDZ werkt met een volledig geautomatiseerd uniek online softwareprogramma, waarmee met een paar muisklikken ZZP-ers kunnen worden gezocht en een opdracht/overeenkomst tussen de ZZP-er en opdrachtgever kan worden gesloten. PIDZ werkt zorgsectorbreed: zowel binnen zorgorganisaties in de zorg- en welzijn sector als binnen de PGB- en particuliere zorg/begeleiding. Ze hebben franchisevestigingen door heel Nederland.

Wilt u meer weten over deze franchiseformule in de zorg of over de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of reageer via de mail.

 

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.