Restaurant UNO

Restaurant UNO fusion

Een restaurant met traditionele gerechten, maar in een moderne ambiance. Dat is wat de eigenaar van UNO fusion in 2016 voor ogen had toen hij startte met zijn fusion restaurant. Met behulp van een gedreven team, die zelfstandig en met veel plezier werken, wilde hij het verschil maken. En dat is gelukt! In 2016 opende de eerste vestiging in Zwolle. In 2018 kwam hier de tweede vestiging in Lelystad bij. Beide restaurants krijgen al sinds de start lovende kritieken.

Internationale gerechten bij UNO

Bij restaurant UNO fusion kunt u genieten van heerlijke internationale gerechten. Zij serveren naast Aziatische gerechten ook Spaanse tapas, Italiaanse pizza’s en heel veel diverse pasta’s. De kracht van UNO is authentiek blijven, en tóch eigentijds én onderscheidend zijn. Het mooie aan deze formule is dat de werknemers een grote rol spelen in het geheel. Er is ruimte voor eigen initiatieven en ontwikkeling. Hierdoor ontstaat er een hele leuke wisselwerking tussen de franchiseondernemer en het team. Hierdoor leveren zij een continue een goede kwaliteit. Niet alleen qua eten, ook zeker wat betreft de service.

Mogelijkheden

Als franchisegever heeft UNO u veel te bieden. Bent u enthousiast en bent u benieuwd naar de mogelijkheden als franchisenemer bij restaurant UNO Fusion? Vul het onderstaande contactformulier in. Liever direct contact: bel 040 – 78 78 474 of mail naar bart@franchiseadviseur.nl Wij brengen u graag in contact met deze mooie formule.

terug naar franchise overzicht

    Daag ons uit

    Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

    Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur