RevoGlas

Het bedrijf Revocare is toonaangevend op het gebied van glasrenovatie en oppervlakteherstel. Het latijns ‘Revocare’ betekent ‘terugroepen’ ofwel het terugbrengen in oorspronkelijke toestand.

RevoCare kent 3 specialistaties: RevoCare Glas, RevoCare Bouw en Revocare Wellnes

RevoCare Glas: Krassen in glas

Met special ‘care’ verwijderen zij krassen uit glas, die ten gevolge van vandalisme of onbedoeld door toedoen van derden zijn veroorzaakt. Een enkele kras, een geëtst oppervlak of de volledige krasverwijdering bij een nieuwbouwproject, Revocare heeft de expertise en de vakmensen in huis om het glas als nieuw te herstellen. Glasrenovatie is het technische antwoord op het onnodig vervangen van glas. Indien er geen stervorming of doorgaande breuk is geconstateerd, is glasrenovatie mogelijk. Renovatie van glas scheelt aanzienlijk in kosten en spaart het milieu door beperking van CO2-uitstoot.

RevoCare Bouw

Vlekken op de gevel of krassen in glas bij oplevering van bouw. Voorafgaand aan de oplevering van een bouw worden bouwbedrijven vaak geconfronteerd met vervuilde gevels, metselwerk uitslag of krassen in glas. Dit zijn allemaal punten die een gedegen oplevering van de woning in de weg staan. RevoCare komt al jaren op de bouwplaats en lost deze problemen op.

RevoCare Wellness

Kalkaanslag op glas en vervuilde tegels of voegen bij zwembaden Het binnenklimaat van Wellness centra en zwembaden zorgt voor een intensieve belasting van alle materialen (glas, tegels, voegen) die binnen zijn toegepast. Dit in combinatie met agressieve schoonmaak- of desinfecterende middelen veroorzaakt een sterke vervuiling van diverse oppervlaktes. Verkalkt glas, kalkaanslag op RVS, vuil tegelwerk en voegen, alle materialen staan bloot aan de inwerking van vuil, kalk en huidvetten. RevoCare komt met grote regelmaat op deze Wellness locaties en lost deze problemen op. Het ontkalken van ramen, kalkaanslag van RVS verwijderen, tegels en voegen met een onderdruk straalsysteem reinigen behoren tot onze veel uitgevoerde werken. Indien gewenst kunnen de oppervlaktes worden voorzien van een beschermende coating

Vanuit een landelijk dekkend netwerk zijn zij actief als specialist op het gebied van glasrenovatie, glasbescherming en oppervlakteherstel. De Franchise Adviseur adviseert bij het realiseren van het uitbreiden van het netwerk in de vorm van franchisevestigingen.

www.revocare.nl

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De Franchise Adviseur