Rijles Zonder Stress

Zeker de weg op! Dat is waar autorijschool Rijles Zonder Stress voor staat. In 2016 is het idee voor deze rijschool ontstaan en inmiddels is hun franchiseformule een landelijke succesformule. Door middel van moderne rijopleidingen zorgen zij ervoor dat iedereen het zelfvertrouwen krijgt om veilig en zelfstandig de weg op te gaan.

Effectieve lesmethode

Rijles zonder Stress werkt onder andere met de bewezen en effectieve RIS lesmethode. RIS staat voor Rijopleiding in Stappen. Deze methode leert u in vier modules autorijden. Na iedere module is er een toetsmoment, waarvan de laatste twee bij een examinator van het CBR. Alle vorderingen worden bijgehouden op een leerlingenkaart. Met deze doeltreffende aanpak word u actief bij de rijles betrokken en kunt u alle vorderingen bijhouden op de leerlingenkaart. Zo leert u alles wat nodig is om uw rijbewijs te halen en ook daarna zelfverzekerd de weg op te gaan.

Rijles voor jong en oud, mét en zónder rijbewijs

Bij Rijles Zonder Stress leert u goed autorijden en ervaart u hoe relaxed en leuk autorijden kan zijn. Naast de RIS methode kunt u ook gewone rijlessen volgen. Er zijn diverse lespakketten, waardoor er altijd een geschikte aanpak bij zit. Tevens zijn zij gespecialiseerd in rijangst en faalangst. Dus ook wanneer u niet meer de weg op durft door rijangst, bent u bij hen aan het juiste adres. Is het rijden in het donker een probleem, op bijvoorbeeld het rijden op snelwegen? Dan helpt Rijles zonder Stress u ook zelfverzekerd de weg op te gaan.

Franchisenemer worden?

Rijles zonder Stress zoekt nog franchisenemers die, net als zijzelf, goede kwaliteit rijles erg belangrijk vinden. Bent u ondernemend, rijinstructeur B en wilt u graag een eigen rijschool starten? Neem dan contact met ons op. Als franchisenemer bij deze autorijschool bent u uw eigen baas, werkt u dichtbij huis met werktijden die u zelf bepaald. Daarnaast bent u verzekerd van een goedgevulde les-agenda. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Wij helpen u graag verder in franchise. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur