Rodizio, Brazilian Restaurant

Genieten in Braziliaanse sferen? Dan ben je bij franchiseformule Rodizio aan het juiste adres! Rodizio is een Braziliaans grill restaurant waar je van harte welkom bent voor een heerlijk ontspannen avond. Hier kun je genieten van de authentieke, Braziliaanse keuken. Ondertussen luister je naar de Braziliaanse muziek op de achtergrond en laat je je verrassen door de gauchos.

Gauchos

Er is een uitgebreid buffet waar je ook  als vegetariër een ruime en gevarieerde keuze hebt. Het buffet bestaat uit een selectie gemarineerde en gegrilde groenten, bijzondere kaassoorten en een variëteit aan andere warme gerechten. Na het buffet komen de gauchos aan tafel om het malse vlees voor u afsnijden. Ook hier kun je kiezen uit een ruim assortiment van rundvlees, lamsvlees, varkensvlees, worstjes en gevogelte. Bij Rodizio mag je zo vaak bestellen als je wenst.

Rodizio groeit

De formule van Rodizio is enorm succesvol. Zij zijn momenteel gevestigd in Scheveningen en Rotterdam en willen graag uitbreiden naar andere grote steden. Hiervoor zoeken zij enthousiaste kandidaten met ervaring in de horeca en een voorliefde voor Brazilië. Wil jij graag aansluiten bij deze franchiseformule en beschik jij over de volgende eigenschappen:

  • Klantgericht
  • Gastvrij
  • Ondernemend
  • Representatief
  • Ambitieus
  • Gemotiveerd
  • Leidinggevende capaciteiten

Herken jij jezelf hierin en ben jij die enthousiaste horecatopper? Neem dan vandaag nog contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen.

Franchiseformule Rodizio

Als je je aansluit als franchisenemer geniet van je van vele voordelen. Zo helpt Rodizio je onder andere met de marketing en heb je toegang tot het online reserveringssysteem. Daarnaast staat deze franchisegever je altijd bij met raad en daad, zodat je er niet alleen voor staat.

Neem contact met ons op voor meer informatie: 085 – 401 1699. Wij brengen je graag in contact met deze succesvolle franchiseformule.

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.