Shabu ToGo

Restaurant Shabu Shabu ontwikkelt in samenwerking met De FranchiseAdviseur de franchiseformule voor Shabu ToGo.

Restaurant Shabu Shabu

Het idee voor restaurant Shabu Shabu is tien jaar geleden ontstaan. Het idee ontstond door een jonge entrepreneur die inspiratie kreeg om met traditionele Japanse recepten te werken en met succes aan te passen aan de westerse smaak.

“Shabu Shabu” werkt enkel met verse producten. Zodoende kunnen zij een onberispelijke kwaliteit en smaak te bieden aan hun gasten. Het doel van Shabu Shabu is om de gasten te verrassen met heerlijke smaken en hen een echte ‘Japanese dining experience’ mee te geven. Zij zijn bereid om hun verse producten, positieve indruk en de boodschap van gezonder leven aan zoveel mogelijk mensen over te brengen.”

Over Shabu ToGo

Naast de dertien Shabu Shabu restaurants zijn er inmiddels negen Shabu ToGo vestigingen. De afhaal- en bezorgservice van sushi voor thuis of zakelijk. Via Shabu ToGo kun je gemakkelijk en snel de heerlijke sushi van Shabu Shabu online bestellen, afhalen of thuis laten bezorgen. Deze vestigingen worden gerund door franchisenemers.

Kijk voor meer informatie op:

www.shabushabu.nl

www.shabutogo.nl

De FranchiseAdviseur begeleidt Shabu ToGo bij de juiste documenten. Denk hierbij aan het handboek, contracten, spelregels en bij het bewerkstelligen van de juiste groeistrategie. Dus de gehele ontwikkeling en professionalisering van de franchiseformule.

Mocht u meer informatie willen ontvangen over het starten van een franchise in de horeca, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met Bart van der Schoot via telefoonnummer 085 – 401 1699 of laat een bericht achter via onderstaand contactformulier.

terug naar franchise overzicht

Facts & Figures

  • 21 Shabu to go vestigingen
  • 11 Shabu Shabu restaurants

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.