Shabu ToGo

Restaurant Shabu Shabu ontwikkelt in samenwerking met De FranchiseAdviseur de franchiseformule voor Shabu ToGo.

Over Shabu Shabu

Het idee voor restaurant Shabu Shabu is tien jaar geleden ontstaan door een jonge entrepreneur die inspiratie kreeg om met traditionele Japanse recepten te werken en met succes aan te passen aan de westerse smaak.

“Shabu Shabu” werkt enkel met verse producten om zodoende een onberispelijke kwaliteit en smaak te bieden aan onze gasten. Ons doel is om onze gasten te verrassen met heerlijke smaken en ze een echte ‘Japanese dining experience’ mee te geven. We zijn bereid om onze verse producten, positieve indruk en de boodschap van gezonder leven aan zoveel mogelijk mensen over te brengen.”

Over Shabu ToGo

Naast de dertien Shabu Shabu restaurants zijn er inmiddels negen Shabu ToGo vestigingen; de afhaal- en bezorgservice van sushi voor thuis of zakelijk. Via Shabu ToGo kun je gemakkelijk en snel de heerlijke sushi van Shabu Shabu online bestellen, afhalen of thuis laten bezorgen.  Deze vestigingen worden gerund door franchisenemers. Ook toekomstige vestigingen zullen in franchise worden geëxploiteerd.

Kijk voor meer informatie op:

www.shabushabu.nl

www.shabutogo.nl

 

De FranchiseAdviseur begeleidt Shabu ToGo bij de juiste documenten, het handboek, contracten, spelregels en bij het bewerkstelligen van de juiste groeistrategie. Dus de gehele ontwikkeling en professionalisering van de franchiseformule.

Mocht u interesse hebben in deze formule, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met Frank de Vroed via telefoonnummer 06 – 23226323 of laat een bericht achter via onderstaand contactformulier.

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Wij helpen u graag verder in franchise. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur