SmartFunding

SmartFunding is een landelijk concept dat MKB-ondernemers helpt bij het aanvragen en verkrijgen van financieringen tussen de €250.000 en 5 miljoen euro.

Doel van SmartFunding

Zij zien een groeiende behoefte aan alternatieve financieringsbronnen bij ondernemers en daarbij aan onafhankelijke ondersteuning bij het benaderen van deze bronnen. Echte begeleiding en persoonlijk contact zijn hierbij onmisbaar. Met SmartFunding bieden zij lokale ondernemers op een toegankelijke manier advies en begeleiding bij het verkrijgen van een passende vorm van financiering.

Franchisenemer worden bij SmartFunding

U kunt uw eigen Krediet advieskantoor starten en hiermee ondernemers uit uw eigen regio helpen. Voor de uitrol van het landelijk concept van SmartFunding zijn zij op zoek naar slimme franchisers met relevante ervaring als zakelijk kredietadviseur.

Help ondernemers ondernemen

In uw regio helpt u ondernemers om hun financieringsbehoefte in kaart te brengen. Aan de hand van een business case draagt u zorg voor een passende financiering. Vervolgens maakt u maandelijks een liquiditeitsupdate en monitort u de kredietwaardigheid. Uw kennis, inzicht en ervaring zijn hierbij van essentieel belang.

De vrijheid van zekerheid

Combineer uw zelfstandig ondernemerschap met de voordelen van de krachtige support van een ervaren adviesorganisatie. SmartFunding ondersteunt u met een uitgekiend concept, landelijke en lokale marketing en het genereren van leads. Daarbij kunt u rekenen op een professionele backoffice, templates voor het opstellen van de business case en rekenmodellen voor een helder financieringsadvies.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via 040-7878474 of laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

terug naar franchise overzicht

    Daag ons uit

    Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

    Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur